Ris Garnerer Ideer

Video: Ris Garnerer Ideer

Video: Ris Garnerer Ideer
Video: Chris Gardner's Top 10 Rules For Success (@CEOofHappYness) 2024, September
Ris Garnerer Ideer
Ris Garnerer Ideer
Anonim

I stedet for at servere ris, der bare er kogt som en sideskål, kan du berige den med forskellige typer krydderier og grøntsager. Let og hurtigt at gøre ris garnering med sød rød peber.

Du har brug for tre spiseskefulde olivenolie, to hundrede og halvtreds gram hvid ris, salt efter smag, en løg, to fed hvidløg, sort peber efter smag, en halv flok dild, to røde peberfrugter.

Kog risen, indtil den er klar i en tyk bund. Skær løg i halvcirkler, finhak hvidløg og peber i firkanter, finhak dild.

Varm olivenolie i en gryde og steg indtil gennemsigtig løg og hvidløg i cirka tre minutter over medium varme. Tilsæt hakket rød peber, reducer varmen og steg, indtil peber er blød.

Tilsæt ris, bland pynt forsigtigt for ikke at knuse riskornene, tilsæt krydderier og dild. Server med kødretter.

Forretter af ris
Forretter af ris

Pynt af citronris med mynte er usædvanligt. Det er så fyldende, at det kan indtages som en enkeltstående skål.

Du har brug for to spiseskefulde olivenolie, salt og peber efter smag, fem hundrede milliliter kylling bouillon, en citron, fire stilke grønne løg, en spiseskefuld finhakket frisk mynte.

Varm olien over medium varme og tilsæt mynte og finhakket grønne løg. Steg i ca. et minut. Tilsæt risen og steg i yderligere to minutter. Tilsæt kylling bouillon og lad dem simre over medium varme. Tilsæt salt og peber.

Riv skorpen af en halv citron og tilsæt til risen. Klem citronen og tilsæt til risen, bland godt. Når det koger igen, skal du reducere varmen og dække med et låg.

Kog indtil risen blødgør og absorberer væsken. Fjern den fra varmen, og lad den stå under et låg i ti minutter. Hæld i en dyb skål, pynt med hakket mynte og citronskiver.

Anbefalede: