Vegetarisk Diæt

Video: Vegetarisk Diæt

Video: Vegetarisk Diæt
Video: Guide to the Vegetarian Keto Diet 2024, September
Vegetarisk Diæt
Vegetarisk Diæt
Anonim

Denne diæt er ikke kun for vegetarer, men også for dem, der bare vil rense deres krop og føle sig lette og luftige.

Diæten beregnes i fire uger og lover et tab på seks til ti pund. Drik fedtfattig mælk hver dag som et supplement til te eller kaffe.

Drik en ubegrænset mængde mineralvand, og du kan drikke et glas tør hvidvin hver dag. Sød ikke din te og kaffe med sødestoffer.

Før morgenmaden, på tom mave, drik en teskefuld vand tilsat saften af en halv citron og en teskefuld honning. Spis tredive gram sukkerfri mysli med mælk, et æble og en appelsin.

Vegetarisk diæt
Vegetarisk diæt

Før frokost skal du spise noget sødt - for eksempel seks firkanter chokolade, diætkiks, mælkecreme eller frugt yoghurt. Du kan erstatte dem med en håndfuld nødder.

Ved frokosten skal du spise en stor frisk salat og to hundrede gram kogte kartofler, drysset med tredive gram ost eller fuldkornspasta med tomatsauce og seks rejer.

Du kan erstatte denne skål med fisk eller grillet kød, serveret selvfølgelig med en frisk salat. Om eftermiddagen spiser en frugt, det er godt at vælge et æble eller en pære.

Til middag skal du spise stuvede grøntsager og en foliebagt ørred eller makrel. En anden mulighed er stuvet blomkål med en sauce lavet af en spiseskefuld smør, en teskefuld mel, to hundrede milliliter mælk, tredive gram ost.

Du kan spise middag med hundrede og halvtreds gram kogte og drænede modne bønner og en fuldkornsskive eller erstatte dem med en lille plade fuldkornspasta med tun og tomater.

Brug disse anbefalinger som basis og improviser på dette grundlag. Så om fire uger bliver du mere slanke og langt mere æteriske skabninger.

Anbefalede: