Nem Kost Desserter Til Diabetikere

Video: Nem Kost Desserter Til Diabetikere

Video: Nem Kost Desserter Til Diabetikere
Video: знаменитый бисквит ЖЕНУАЗ 100% получается РУЧНЫМ МИКСЕРОМ без разделения яиц! Очень вкусный ! 2024, September
Nem Kost Desserter Til Diabetikere
Nem Kost Desserter Til Diabetikere
Anonim

Nem at tilberede desserter til diabetikere er lavet med græskar såvel som hytteost. For at forberede en græskar dessert har du brug for 250 gram græskar, 30 gram semulje, 120 gram hytteost, 2 æg, 200 ml mælk, en håndfuld rosiner.

Skræl en squash, rasp den og steg i smør, indtil den er blød. Kog semulje i frisk mælk, bland med græskar, godt moset ost og et æg.

Tilsæt rosiner til blandingen. Smør en gryde med olie, hæld blandingen i den, spred et pisket æg ovenpå og bages i en forvarmet ovn ved 180 grader.

Det er let at tilberede en frugtsalat med cottage cheese, som er velegnet til mennesker med diabetes. Du har brug for en halv kilo æbler, 100 gram hytteost, 2 spsk flydende fløde, 2 spsk citronsaft, 1 spsk sukker.

Skær æblerne i små skiver, bland hytteost, flydende fløde, sukker og citronsaft, tilsæt frugten og lad den stå i køleskabet i to timer.

Den kogte kage, der er velegnet til diabetikere, er let at tilberede og lækker. Du har brug for 250 gram hytteost, 50 gram rosiner, 7 æg, 50 gram mel, 50 milliliter mælk, 50 milliliter flydende fløde.

Nem kost desserter til diabetikere
Nem kost desserter til diabetikere

Bland cottage cheese med æg, flydende fløde, mel og rosiner, forskoldet med kogende vand. Tilsæt mælken og rør. Hæld blandingen i en smurt og brødkrummet gryde. Bages i en forvarmet ovn på 170 grader.

Let at tilberede er soufflen med cottage cheese, som du har brug for 250 gram cottage cheese, 100 gram æbler, 1 æg, 100 milliliter mælk, 30 gram mel, 10 milliliter olie.

Gnid ostemassen gennem en sigte, riv æblerne på et fint rivejern, tilsæt æggeblommen, melet og rør. Pisk æggehviderne i sneen og tilsæt til blandingen. Hæld blandingen i en speciel form, smurt med olie og damp.

Diabetisk æble dessert er let og hurtig at tilberede. Du har brug for 280 gram mel, 1 pakke bagepulver, 150 gram skummet cottage cheese, 6 spsk skummetmælk, 1 spsk flydende saccharin, en knivspids salt, 1 kg æbler, en knivspids kanel.

Smør en gryde med olie og forvarm ovnen til 170 grader. Bland melet med bagepulveret, lav en brønd, hæld mælken i den, tilsæt cottage cheese, salt og saccharin.

Ælt en glat dej. Skær de skrællede æbler i tynde skiver. Rul dejen ud, læg den i gryden, spred æblerne pænt ovenpå, drys kanel over og bages i en halv time.

Anbefalede: