Enyovche - Nyttige Egenskaber Og Anvendelse

Video: Enyovche - Nyttige Egenskaber Og Anvendelse

Video: Enyovche - Nyttige Egenskaber Og Anvendelse
Video: #Карника и #Бакфаст: в чем разница? Часть #1 2024, September
Enyovche - Nyttige Egenskaber Og Anvendelse
Enyovche - Nyttige Egenskaber Og Anvendelse
Anonim

Siden ældgamle tider før midsommerdagen går urtelægere traditionelt til bjergengene for at indsamle mirakuløse urter, som menes at have de mest nyttige og helbredende egenskaber på denne dag af året. Store farverige buketter med stilke indsamles, som bringer menneskers sundhed.

Navnet på ferien kommer fra urteblomst. Denne urt er en urteagtig plante, hvis stængler når en gennemsnitlig højde på ca. 50-60 centimeter. Det forekommer i slutningen af foråret og sommeren. Friske, blomstrende stilke plukkes, ikke overblæste eller ubloomede.

Egnet periode til plukning er tørt, varmt og solrigt vejr. Det er godt at skære urtestænglerne med en kniv og samle dem og placere dem i en kurv eller kassette, og stilkene skal ikke presses for hårdt.

Det er vigtigt at placere plantens blomster, så de peger i en retning. De er hvide eller gule, samlet i blomsterstande. Plantens aroma ligner honningens. Dette er grunden til, at nogle mennesker kalder denne urt "honninggræs". Det er mest almindeligt i skov enge, bjerg enge og græsgange.

Anvendelsen af calendula tales om i mange forskellige smerter - sår, udslæt, psoriasis, rosacea, epilepsi, blærebetændelse osv.

urt morgenfrue
urt morgenfrue

Planten har en smertestillende, antiinflammatorisk, tonisk virkning, hjælper med at sænke kropstemperaturen og hjælper med at helbrede sår. Udover heling har det også en afgiftende virkning på kroppen. Renser nogle organer fra skadelige stoffer og toksiner, der kommer ind i menneskekroppen.

Virkningen af calendula er gavnlig på reproduktionssystemet - både kvinder og mænd. Forfængelighed damer og herrer skal huske morgenfruen, når de prøver at tabe sig.

Det menes, at det begrænser væskeretention i kroppen og hjælper med at rense og forbedre kroppens funktion og dens vitalitet. Rødderne, stænglerne og blomsterne på planten bruges til behandling.

Anbefalede: