Hvordan Man Laver Azuki Bønner

Indholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Man Laver Azuki Bønner

Video: Hvordan Man Laver Azuki Bønner
Video: Эдамаме 2 простых рецепта 2024, September
Hvordan Man Laver Azuki Bønner
Hvordan Man Laver Azuki Bønner
Anonim

Azukibønnen, der er lidt kendt i Bulgarien, er en type rødbønne, meget almindelig i asiatiske lande. Med hensyn til kvalitet er den ikke ringere end vores bønner, men den tilberedes meget hurtigere. Det er meget rig på protein og er ikke så svært at fordøje sammenlignet med andre bælgfrugter.

I det kinesiske køkken bruges det for eksempel til at fremstille mange søde cremer, grød, budding og bagværk. Dette skyldes sin lette og behagelige søde smag og aroma. Du kan tilberede den på nøjagtig samme måde som bulgarske bønner, men pas på ikke at koge den for meget. Her er 2 af de mest almindelige asiatiske opskrifter med Bob Azuki.

Kinesisk grød med azukibønner

Nødvendige produkter: 250 g azuki bønner, 4 tsk ris, 1,5 l koldt vand, 1 skive tørret mandarin, 3 tsk jordnøddesmør, 1 tsk sukker, lidt smørcreme efter eget valg til servering

Fremstillingsmetode: Bønnerne og risen gennemblødes i en halv dag i 5 timers vand. Derefter anbringes produkterne sammen med vandet i en dyb beholder, smørret, den tørrede skive mandarin og resten af vandet tilsættes, og alt koges. Reducer varmen, og lad den stå i ca. 2 timer, omrør lejlighedsvis.

Adzuki bønnesuppe
Adzuki bønnesuppe

En let klæbrig opslæmning skal opnås. Tilsæt sukkeret, rør igen, tag et stykke mandarin ud og lad alt køle af, og sæt derefter grøden i køleskabet. Serveres med en tungere smørcreme, hvis det ønskes. Grøden kan også serveres varm i kombination med is.

Adzuki bønnesuppe

Nødvendige produkter: 2 tsk Bob Azuki, 2 løg, 3 spsk smør, 1 spsk tomatpasta, 5 fed hvidløg, 3 fedter, 1 knivspids sukker, salt efter smag.

Fremstillingsmetode: Bønnerne er gennemblødt i ca. 5-6 timer og sættes derefter til dræning. Finhak løg og steg i fedtet. Alle andre krydderier tilsættes, og alt blandes, indtil der opnås en ikke særlig tyk sauce. Ris og ca. 4-5 teskefulde vand tilsættes til den. Kog alt, indtil bønnerne er helt bløde, og krydre derefter med salt.

Og så den oprindelige bønnesuppe ikke føles forsømt, foreslår vi, at du prøver opskrifterne til bønnesuppe, bønner med surkål, bønner i en gryde, magre bønner, bønner med pølse.

Anbefalede: