Picklen, Som Blev Et Hit I Efteråret

Indholdsfortegnelse:

Video: Picklen, Som Blev Et Hit I Efteråret

Video: Picklen, Som Blev Et Hit I Efteråret
Video: Sådan saltes ukrainsk smult i saltlage 2024, September
Picklen, Som Blev Et Hit I Efteråret
Picklen, Som Blev Et Hit I Efteråret
Anonim

Pickles er en favorit for mange af os, men deres fejlfri forberedelse kræver erfaring, flair og nysgerrighed. Beherskelsen af forberedelsen af en dejlig pickle overføres i familier, bosættelser og blandt bekendte.

Der er forskellige typer pickles, som er typiske for forskellige regioner og bærer deres karakteristiske navne - Royal pickle, hunting pickle og andre. Det er syltede grøntsager i krukker, og når de er klar, kan de koges i krukker.

Marinader til forskellige typer syltede agurker inkluderer en række produkter. Nogle af dem er hvidløg, løg, persille, selleri, dild, sennep, olie, eddike, endda honning.

Pickles er udbredt og typisk for balkansk køkken og Mellemøsten. Navnet pickle kommer fra torsha, hvilket betyder surt på persisk og kurdisk. På tyrkiske sprog som tyrkisk og aserbajdsjansk betyder det det samme, men det udtales turshu.

Syltet med rødkål
Syltet med rødkål

Iran har en lang række hundreder forskellige typer picklessom tilberedes og forbruges. Afhængig af lokale skikke og forskellige begivenheder er en bestemt type pickle typisk. Mens du er på Balkan, ledsager pickles en alkoholholdig drik - ouzo eller brandy, som en forretter. Men ikke kun det, hun er en del af menuen til frokost og middag, og nogle gange er hun hovedpersonen.

I det bulgarske køkken er de mest populære og mest forbrugte typer den kongelige pickle og den landlige pickle. I næsten alle kældre er der mindst et par krukker af disse typer pickles. Men der er en række andre til stede.

Vi vil ikke tale om de mest traditionelle pickles nu, men om en ny, Pickles blev et hit i efteråret. Den lyserøde pickle sætte rekord i picklesæsonen.

Opskrift på lyserøde pickles

Blomkål - 3 kg

Kål - 2 kg

Rødkål - 1 stk

Gulerødder - 2 kg

Rød cambi - 2 kg

Sellerihoved - 3 stk.

Selleri blade - 2 links

Saltvand

Vand - 4 liter

Eddike - 750 liter

Salt - 250 g

Sukker - 300 g

Pink pickle
Pink pickle

Foto: Frøken

Grøntsagerne rengøres, hakkes og blandes i en stor skål. Fyld i krukker. Saltopløsningen svejses og hældes varm i krukkerne, hvori 2 stykker placeres. aspirin / til 3 liters krukker /.

Det hedder Pink pickle på grund af den opnåede farve.

Det kan serveres med forskellige retter og ledsager mange typer lejligheder og begivenheder. Senest er dette en af de mest interessante og yndlingsgurker. Hvis du ikke har prøvet denne pickle endnu, er det tid til at tørre, for det er det ramte dette efterår!

Nyd dit måltid!

Anbefalede: