Idéer Til En Lækker Morgenmad På 30 Minutter

Indholdsfortegnelse:

Video: Idéer Til En Lækker Morgenmad På 30 Minutter

Video: Idéer Til En Lækker Morgenmad På 30 Minutter
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, September
Idéer Til En Lækker Morgenmad På 30 Minutter
Idéer Til En Lækker Morgenmad På 30 Minutter
Anonim

Vi har valgt et par opskrifter, som du hurtigt kan tilberede, og som bliver rigtig velsmagende. Den første er til oste, som du kan tilføje forskellige krydderier til, hvis din familie foretrækker dem. Her er hvad du har brug for:

Ost med smør

Nødvendige produkter: spand yoghurt, 2 tsk. bagepulver, ost ca. 300 g, 3 tsk. mel, salt, salte, smør

Sirener
Sirener

Fremstillingsmetode: Bland yoghurt og sodavand og bland godt med revet ost. Tilsæt mel gradvist, og krydre derefter med lidt salt og salt, hvis det ønskes. Læg fedtet i en passende gryde og hæld kuglerne en efter en i gryden ved hjælp af en ske, og på hver kugle kan du lægge et lille stykke smør. Bages i en forvarmet ovn.

Vores næste forslag om at lave boller - det gode her er, at du kan lave dine cupcakes afhængigt af hvad du har derhjemme. Hvis du foretrækker salt, skal du kun tilføje ost, du kan tilføje noget pølse.

Saltede boller
Saltede boller

For at gøre dette skal du slå et æg, et glas kefir 250 ml, 2 spsk. smør, tilsæt gradvist mel - 300 g sammen med 1 tsk bagepulver. Hak den hårde ost såvel som oliven fint, og tilsæt dem til blandingen, hæld derefter i muffinsdåser og bag, indtil den er gyldenbrun.

Morgenmad med æbler

Pandekager
Pandekager

Nødvendige produkter: 3-4 æg, 1 tsk. yoghurt, mel, 4 æbler, kanel

Fremstillingsmetode: Pisk æggene først og tilsæt gradvis mel for at gøre en fast dej. Fortynd derefter med yoghurt. Tilsæt revet æbler og kanel efter smag til blandingen. Varm derefter fedtet op og steg - med en ske ske blandingen og læg fedtet i, steg det indtil det er gyldent.

Den næste opskrift er på pandekager - læg 200 g mel og dann et hul i midten, hvor du skal sætte 1 tsk. bagepulver og en knivspids salt. Tilsæt derefter mælk - ca. 50 ml og et pisket æg. Når væsken er absorberet af melet, tilsættes resten af mælken - 170 ml. Til sidst tilsættes lidt revet parmesanost. Steg i varm olie og server med smeltet ost eller syltetøj.

Anbefalede: