Fem Opskrifter På Sprøjtekager

Indholdsfortegnelse:

Video: Fem Opskrifter På Sprøjtekager

Video: Fem Opskrifter På Sprøjtekager
Video: Opskrift: Græskarsuppe | Lækker og cremet suppe med græskar 2024, September
Fem Opskrifter På Sprøjtekager
Fem Opskrifter På Sprøjtekager
Anonim

Det bedste ved slikene, som tilberedes ved hjælp af en sprøjte, er at de er ret mange og ikke ønsker meget forberedelse. Derudover er de pæne nok i udseendet og behøver ikke at blive dekoreret. De er f.eks. Også velegnede til eftermiddagskaffe og dessert efter middagen.

Sprøjtekiks

Nødvendige produkter: 500 g mel, 150 g pulveriseret sukker, 200 g smør, 2 æg, 2 vanilje

Fremstillingsmetode: Pisk de to æg sammen med smørret, tilsæt derefter pulveriseret sukker og vanille. Sigt melet og tilsæt det gradvist til de andre produkter. Sæt derefter dejen i en sprøjte og form kagerne direkte i en gryde, som du tidligere har smurt med smør. Bages i en moderat ovn.

Følgende opskrift er lidt anderledes, og du skal bruge ammoniak soda til det. Pisk to æg sammen med 1 tsk. sukker. Tilsæt dem derefter ½ tsk. fedt, 1 tsk. yoghurt, hvor du har opløst ½ tsk. ammoniak sodavand og bagepulver.

Sprøjte sød
Sprøjte sød

Rør godt, tilsæt derefter en pakke vanille, 2 tsk. citronskal. Til sidst skal du tilsætte melet - dets samlede mængde er 4 tsk. Når dejen er klar, skal den være medium blød, læg den i en sprøjte og lav kager, som du drys med granuleret sukker inden bagning. Sæt dem i en moderat opvarmet ovn.

Den næste opskrift på sprøjtekiks inkluderer også marmelade, valgfri og flydende chokolade. Pisk 3 æg og 1 tsk. flormelis. Tilsæt derefter skallen af en citron, og begynd derefter at tilsætte melet - 1 tsk. Drys kiks på en smurt og melet pande.

Sprøjtede slik
Sprøjtede slik

Bages indtil gyldenbrun. Tag dem derefter ud og lad dem køle af, lim dem derefter sammen og læg syltetøj imellem dem. Hvis det ønskes, kan du dyppe dem i smeltet chokolade.

Du kan ikke lade være med at høre om søde kattetunge. De fremstilles også ved hjælp af en sprøjte, og her er de nødvendige produkter:

Kattetunge

Kattetunge
Kattetunge

Nødvendige produkter: ½ pakke smør, ½ tsk. sukker, ½ tsk. mel, 3 æggehvider

Fremstillingsmetode: Pisk smør og sukker godt og tilsæt de piskede æggehvider, derefter melet. Fra denne dej danner du aflange cookies ved hjælp af en sprøjte. Arranger dem i en smurt gryde og bag, indtil deres kanter er gyldenbrune.

Den sidste opskrift, vi tilbyder dig, kan laves, hvis du har svinefedt derhjemme:

Sprøjtekiks med svinefedt

Nødvendige produkter: 1 æg, 250 g masse, 100 g sukker, 500 g mel, 1 tsk. kanel

Fremstillingsmetode: Pisk smørret sammen med ægget, tilsæt sukker, kanel og tilsæt gradvist melet. Når det er blevet en blød dej, skal du lægge den i en sprøjte og danne kager i en præsmurt gryde. Bages til gyldenbrun i en moderat ovn på 180 grader.

Anbefalede: