Burger King Droppede En Sort Burger

Video: Burger King Droppede En Sort Burger

Video: Burger King Droppede En Sort Burger
Video: Славный Обзор. Burger King .Пробуем все меню с Ховой 2024, September
Burger King Droppede En Sort Burger
Burger King Droppede En Sort Burger
Anonim

Den amerikanske fastfoodkæde Burger King sælger en særlig sort burger i Japan. Brød, ost og ketchup på denne sandwich er farvet sort. Og selvom antracitburgeren ikke ser særlig appetitlig ud, forventes den at blive et rigtigt hit i Land of the Rising Sun, rapporterer nyhedsbureauer.

Den nye Kuro Burger (kuroi på japansk betyder sort) vil være tilgængelig i en begrænset periode. Det udbrændte brød har fået sin mørke farve takket være bambuskul, som ofte bruges i traditionelt japansk køkken.

Osten i sandwichen mørknes også med dette materiale. Oksekødsburgeren har også en sort sauce lavet af blæksprutteblæk, der i vid udstrækning bruges af verdens kokke til at gøre mad mørkere. Sort peber, hvidløgspulver og sojasovs blev også brugt til fremstilling af skålen.

Faktisk er dette ikke første gang Burger King lancerer sorte burgere. Den specifikke sandwich blev introduceret i 2012. Indtil videre er det blevet tilbudt kunderne tre gange, og hver gang er det modtaget med entusiasme. Nu er der nogle forbedringer på det.

Den sorte burger vil være tilgængelig i to varianter. Den vigtigste Kuro Pearl, som har ost og sauce, koster 480 yen ($ 4,49). Den anden Kuro Diamond sandwich indeholder en enkel salat, tomat, løg og mayonnaise. Det sælges for 690 yen ($ 6,45). De innovative burgere vil kun være tilgængelige indtil begyndelsen af november.

Sort burger
Sort burger

Burger King er dog ikke den eneste kæde, der imponerer sine kunder med sorte fødevarer. Opso i London har lanceret en sortfiskburger, som ikke er ringere end Kuro Burger. Den franske kæde Quick overraskede også med en interessant sort sandwich i 2012. Derefter glædede hun alle Star Wars-fans med en burger, der hedder Darth Vader.

Tre år tidligere imponerede geléfirmaet Bompas og Parr med sorte trøfler, blåbær og kaviar. Med dette tilstræbte producenterne at vise, at sort mad ikke er mindre velsmagende end resten, og folk bør ikke ignorere det bare på grund af den mørke farve.

Anbefalede: