Tips Fra Gamle Bøger, Når Du Vælger Kød Til Madlavning

Video: Tips Fra Gamle Bøger, Når Du Vælger Kød Til Madlavning

Video: Tips Fra Gamle Bøger, Når Du Vælger Kød Til Madlavning
Video: De første år efter krigen. Østpreussen. Professor Historier 2024, September
Tips Fra Gamle Bøger, Når Du Vælger Kød Til Madlavning
Tips Fra Gamle Bøger, Når Du Vælger Kød Til Madlavning
Anonim

Intet er så vigtigt i madlavning som det er vælge godt kød og andre parabolprodukter. Se dette valg fra tip fra gamle bøger, når du vælger kød til madlavning.

Kalkuner og høner - benene skal være sorte og bløde og neglene korte. Den gamle kalkun (egyptisk) har altid sunkne øjne og tørre fødder.

Oksekød - når det er frisk, er dets korn synlige og rødlige, og dets fedt bliver lysegult.

Oksekød - skal være helt hvidt, selvom det nogle gange sker, at kødet er lækkert. Nogle slagtere kaster blod på en kalv, inden de slagtes for at få kødet til at se hvidt ud, men sådant kød mister sin smag. Kalvekød kan ikke vare længe, og især i varmen ødelægger det hurtigt.

Fårekød (får) - når det er fast, rødt og dets fedt er hvidt, så er det godt! Fedtet fra yngre får deles let, mens ældre får er hårdt. Hvis fårene er syge, ser kødet slimet ud, og når du klemmer det, frigiver det vand, og fedtet bliver gul.

Valg af lam og får
Valg af lam og får

Lam eller spydkød - det varer ikke længe. Det er godt, når den store nakkeåre er blålig og fronten er frisk.

Tyrkiet - når du køber fugle, skal du sørge for, at de er unge! Den gamle kalkun har stive og rødlige ben, mens den unge har sortlig (blåbær). Hvis det allerede er blevet slagtet, skal du sørge for, at dine øjne er fulde, og at dine fødder er våde.

Høner - når deres ben og kamme er glatte, er de unge! Når deres ben og kamme er uklare, ru og klodset, er de gamle.

Gæs - når de er gamle, er deres ben og næb (røde) røde, og når de er unge - gulhvide. Hvis de allerede er blevet slagtet, og deres ben er bøjet, er de friske. Men hvis deres ben er stive, så er de gamle.

Valg af gåsekød
Valg af gåsekød

Ænder (Yurdechki) - sørg for, at deres fødder er bløde, og at halsen er hævet. De tamme er gule og de vilde med røde ben.

Makrel - fisken skal være helt frisk, for ellers er det ikke det værd og kun til saltlage.

Flodfisk - de er mest lækre, hvis de koges, mens de stadig er friske.

Muslinger - når deres skaller er strammet godt, indikerer dette at de er friske. Muslinger med en lille skal er de mest lækre!

Anbefalede: