Hvordan Man Laver En Eksotisk Pizza

Video: Hvordan Man Laver En Eksotisk Pizza

Video: Hvordan Man Laver En Eksotisk Pizza
Video: Как приготовить ПИЦЦУ / Italian Pizza 2024, September
Hvordan Man Laver En Eksotisk Pizza
Hvordan Man Laver En Eksotisk Pizza
Anonim

En lækker eksotisk pizza med ananas er let og hurtig at tilberede. Til dejen har du brug for 400 gram mel, 200 gram smør, 250 gram creme fraiche, to knivspids salt.

Til påfyldningen har du brug for 100 gram skinke, 100 gram blød salami, 6 skiver ananas, 5 spiseskefulde majs på dåse, 1 tomat, 50 g ost, to knivspids muskatnød, sort peber og salt efter smag.

Ælt dejen fra det sigtede mel, blødgjort smør, fløde og salt, form den til en kugle og lad den stå i en halv time i køleskabet. Rul det til et lag, der er 7 millimeter tykt.

Læg dejen i en smurt gryde, fold kanterne op. Hak skinke, salami og ananas fint, skiv tomaterne, bland alt, tilsæt krydderierne.

Spred på dejen og drys med revet gul ost ovenpå. Bages i en forvarmet 180 graders ovn i cirka en halv time.

Hvordan man laver en eksotisk pizza
Hvordan man laver en eksotisk pizza

For elskere af udsøgte delikatesser er aspargespizza velegnet. Til dejen til en pizza har du brug for 150 gram mel, 75 gram smør, 1 æg, 30 ml kold mælk, salt.

Påfyldningen kræver 800 gram asparges, 3 æg, 3 spsk revet ost, 100 ml mælk, peber og salt efter smag.

Forbered dejen ved at lave en brønd i det sigtede mel og tilsæt hakket smør indeni, tilsæt derefter æg, mælk og salt og ælt dejen, form den derefter til en kugle og lad den stå i køleskabet i en halv time.

Rul et ikke meget tyndt lag dej ud, læg det i en gryde smurt med fedt, og lad kanterne af dejen hæves. Spred den præblancherede asparges på dejen, hæld en blanding af æg, gul ost, mælk, salt og peber. Bages indtil gylden i en moderat ovn.

Pizza med fisk og avocado er velegnet til dem, der elsker skaldyr og eksotiske stoffer. Lav en dej ved at blande 250 gram mel, 50 gram smør, 2 æg, 25 gram gær, 2 teskefulde sukker, 100 ml mælk.

Opløs gæren med sukkeret i den let opvarmede mælk, tilsæt lidt mel. Når skummet er tilsat, tilsæt mel, æg og smør. Rul dejen ud og læg den i en smurt gryde.

Til påfyldningen har du brug for 600 gram fiskefilet [torsk], 100 gram rejeruller, 70 milliliter hvidvin, 1 spsk eddike, 2 spsk olie, 3 avocadoer, 1 løg, sort peber, salt og en knivspids sukker.

Fisken koges i 1 liter vand, krydret med salt, peber og 1 spsk eddike. Cool og hak fint. Hak løgene fint.

Skær avocadoen i skiver, hæld hvidvinen over og lad den stå i femten minutter. Arranger fisken på dejen, skær den i to rejeruller, drys med løg.

Arranger avocadoen ovenpå, drys med olie og bages i en forvarmet 180 graders ovn i tyve minutter.

Anbefalede: