The Unknown Fish Seafood: Kulinariske Finesser Og Opskrifter

Indholdsfortegnelse:

Video: The Unknown Fish Seafood: Kulinariske Finesser Og Opskrifter

Video: The Unknown Fish Seafood: Kulinariske Finesser Og Opskrifter
Video: Fiskesuppe - super cremet, mest lækker! 2024, September
The Unknown Fish Seafood: Kulinariske Finesser Og Opskrifter
The Unknown Fish Seafood: Kulinariske Finesser Og Opskrifter
Anonim

Sålen er en art, der tilhører flere familier. Generelt er de alle medlemmer af SOLEIDAE, men uden for Europa kaldes mange andre lignende fladfisk Sole.

I europæisk gastronomi anerkendes en række arter som ægte eneste sprog, men den mest anvendte er den almindelige eneste Solea Solea. Navnet Sole på engelsk, fransk og italiensk stammer fra ordet sandal og på tysk, dansk, spansk og tyrkisk fra ordet sprog.

Sålen er en bundfisk med en lang og flad krop, dens hud er ru, lysebrun på ryggen og cremet hvid på maven. Dens kød er fast, men delikat og meget velsmagende.

Det er velegnet til forskellige opskrifter, du kan forberede det hele eller fileteret. Det kombineres bedst med enkle smag og aromaer som smør, citron, persille, dild. Det er vigtigt ikke at tilberede det længere end nødvendigt for at holde kødet saftigt.

Rulle med sål med rejer og spinat

300 g sålefilet; 50 g spinat 100 g mellemstore og rensede rejer 50 g ris 20 g smør 10 g vilde løg 20 ml olivenolie fisk krydderier efter din smag safran; salt; peber.

1. Spred spinaten i et par sekunder i saltet vand, dræn og afkøles. Krydre fisken med det valgte krydderisalt og peber. Arranger lidt spinat og to rejer på hver filet og rul. Bind hver rulle med en stilk af purløg.

2. Steg ris i olien, tilsæt safran gennemblødt i vand og kog i 7-10 minutter. Coat fisken med olivenolie og bages i en forvarmet 200 graders ovn i ca. 8-10 minutter.

3. Arranger fiskerullerne og risen drysset med hakket purløg på en passende plade.

Anbefalede: