Profiteroles Med Græskarcreme Til Sjælen

Video: Profiteroles Med Græskarcreme Til Sjælen

Video: Profiteroles Med Græskarcreme Til Sjælen
Video: Pumpkin Cream Puffs 2024, September
Profiteroles Med Græskarcreme Til Sjælen
Profiteroles Med Græskarcreme Til Sjælen
Anonim

Profiteroles er en blid dessert, der i kombination med græskarcreme er en sand fornøjelse for sjælen. Græskarcreme er meget velegnet til profiteroles, selvom den ikke er særlig populær som dessert.

Græskarcreme er et meget godt valg til at fylde profiteroles, fordi græskar tilføjer dejen sødme, og smagen er øm, fløjlsagtig og desserten smelter i munden. Derudover indeholder græskarcreme ikke meget kalorier, i modsætning til flødefyldninger, som er populære for profiteroles.

Hvis du tilbereder profiteroles med græskarcreme til dessert, vil dette ikke kun glæde alle dine gæster, men det vil også være egnet til servering selv til dem, der er på diæt.

For at forberede profiteroles med græskarcreme har du brug for 250 ml vand, 110 gram smør, en knivspids salt og en knivspids sukker, en halv teskefuld kanel, 140 gram mel, 3 store æg, 500 gram skrællet græskar, 400 gram flødeost, 3 spsk. Skeer pulveriseret sukker.

Det anbefales at bruge æg af højeste kvalitet for at opnå lækre profiteroler. Æg skal opbevares ved stuetemperatur i ca. 3 timer inden brug.

Græskar
Græskar

Ovnen opvarmes til 200 grader. Kog vandet i en metalskål, tilsæt smør, salt, sukker, kanel og mel og bland godt. Kog dejen under konstant omrøring i 3 minutter.

Anbring i en anden beholder, og afkøles i 5 minutter under konstant omrøring. Tilsæt æggene en efter en under konstant omrøring. En træspatel bruges til omrøring. Det anbefales ikke at bruge metalredskaber til at blande dejen.

Lav kugler på en bageplade ved hjælp af en sprøjte. Bages i 40 minutter, sluk for ovnen, åbn døren en smule og lad gryden stå i yderligere 10 minutter.

Profiteroles fjernes fra ovnen og afkøles helt. Græskaret koges og moses. Efter afkøling tilsættes pulveriseret sukker og flødeost og piskes, indtil det er luftigt.

Fyld profiteroles med denne lækre fyld med en sprøjte, lav små huller i siderne og fyld dejen cirkler gennem dem.

Anbefalede: