Til Hvilke Retter Bruges Oregano

Video: Til Hvilke Retter Bruges Oregano

Video: Til Hvilke Retter Bruges Oregano
Video: АССОРТИ заготовка еды на месяц в морозилку/Домашние полуфабрикаты/Большая заморозка 2024, September
Til Hvilke Retter Bruges Oregano
Til Hvilke Retter Bruges Oregano
Anonim

Oregano er relateret til merianplanten. Det har dog en mere intens aroma og smag. Tørrede oreganoblade og blomsterknopper bruges til madlavning.

Oregano bruges i middelhavskøkkenet. Italienske retter, pizzaer og spaghetti er ikke det samme, hvis oregano ikke bruges til tilberedningen.

Oregano passer godt til grøntsager, ost, ost og svampe. Oregano er velegnet til varme sandwicher, tomatsuppe, kyllingeretter, bønneretter og ægretter.

Pizza med Regan
Pizza med Regan

Oregano vækker appetitten og fremmer god fordøjelse. Tørret oregano tilsættes til fisk, tomatsauce og marinader. Oregano er meget velegnet til tilsætning af salater og ristet og stuet kød.

Hvis du tilføjer en kvist oregano i en flaske med eddike eller olivenolie, får den en mere subtil aroma. Vegetabilske retter er meget smagere med oregano.

Oregano er velegnet i kombination med oliven og kapers. Oregano blade bruges både friske og tørrede. Oregano passer godt til skinke og fiskesalat. Det er et uundværligt krydderi til stegt svinekød og lam.

Spice Regan
Spice Regan

Oregano er velegnet til kødsupper og bagte kartofler. Dette krydderi tilsættes kort før skålen er helt klar. Æg er meget smagere, hvis du drys oregano over dem.

Tomatsalat, hvor skaldyr tilsættes, bliver meget velsmagende, hvis du drys den med frisk eller tørret oregano. Oregano passer meget godt sammen med basilikum og merian.

Oregano er meget velegnet til champignonsupper og champignonretter. Tørret oregano opbevares i en tæt lukket beholder i mørke og bruges i højst to måneder.

Den fint hakkede oregano tilsættes til bøffer og spyd, der grilles på en grill. Oregano mætter grillkød med en fremragende aroma.

Anbefalede: