Desserter I Fastetiden

Video: Desserter I Fastetiden

Video: Desserter I Fastetiden
Video: Десерт за 1 минуту! Научил друг-американец! 2024, September
Desserter I Fastetiden
Desserter I Fastetiden
Anonim

I påskefasten kan du forkæle dig med forskellige desserter uden at krænke kirkens kanon. Æg, mælk og mejeriprodukter anvendes ikke i disse desserter.

Magre kiks bliver lækre. Ingredienser: 6 kopper mel, 2 kopper stivelse, 1 kop olie, 1 tsk bagepulver, en knivspids salt, en halv teskefuld eddike, en kop og en halv vand, 2 kopper sukker.

Melet blandes med stivelse og olie for at danne en klæbrig masse. Sluk sodavand med eddike, tilsæt salt og tilsæt til dejen, omrør, tilsæt vand og sukker.

Dejen skal ikke være for hård. Rul ud, hak og bages i en forvarmet ovn i femten minutter.

Honningskagen er meget velsmagende. Ingredienser: 1 kop sukker, 2 spsk honning, en halv kop valnødder, en halv kop rosiner, en vanilje, en halv teskefuld bagepulver, en halv teskefuld eddike, mel så meget som det absorberer.

Vandet og sukkeret blandes med et glas varmt vand, indtil det er opløst. Cool, tilsæt melet, indtil konsistensen af creme fraiche er nået.

Tilsæt de hakkede valnødder, vanilje, rosiner og bagepulver, der er quenchet med eddike. Omrør alt og bages i tyve minutter i en forvarmet ovn.

Kirsebærkage er en god mulighed til dessert i fastetiden. Nødvendige produkter: en og en halv kirsebærsyltetøj, 1 kop sukker, 1 kop valnødder, 1 vanilje, så meget mel, som det absorberer, en halv teskefuld sodavand, en halv teskefuld eddike.

Bland et halvt glas vand, marmelade, sukker, hakkede valnødder, vanilje og tilsæt mel til konsistensen af creme fraiche og sodavand, der er quenchet med eddike. Bages i femten minutter i en forvarmet ovn.

Bagte æbler med ris er en lækker dessert. Skær æblerne og bages, bland med forkogt ris og tilsæt en knivspids ingefær.

Det er meget velsmagende, hvis du tilbereder tørret frugtkompot med pitted. Når frugten er kogt, tilsættes semulje i en tynd strøm og rør indtil den er fuldt kogt.

Citrus gelé er også meget velegnet under faste. Ingredienser: 4 appelsiner, 100 gram sukker, 10 gram gelatine, 1 citron, et halvt glas vand.

Opløs sukkeret og gelatinen i varmt vand, tilsæt den revede skræl af en halv appelsin, saften af appelsinerne og en citron, omrør, sil, fordel den i skåle, og lad den stå i køleskabet.

Anbefalede: