De Største Myter Om Pizza

Video: De Største Myter Om Pizza

Video: De Største Myter Om Pizza
Video: ПИЦЦА ИЗ ЛАВАША. Уникальный рецепт пиццы! ARMENIAN PIZZA RECIPE 🍕 2024, September
De Største Myter Om Pizza
De Største Myter Om Pizza
Anonim

Pizza er en af de mest populære fødevarer for mennesker i verden, og selvom vi elsker det meget, er de fleste af os ikke fortrolige med de største myter relateret til den italienske specialitet.

Der er 5 myter om pizza, som ved hjælp af fakta let kan afkræftes. Selv om disse myter let kan verificeres og tilbagevises, bruger de fleste dem som sandheder, som vi ikke bør betvivle.

Italienerne var de første til at lave pizza

Pizza, som vi kender den i dag, stammer fra Napoli, men sandheden er, at italienerne ikke var de første til at tilberede retter som pizza. Selv i det antikke Grækenland dukkede retter op, der minder meget om moderne pizza.

Spise pizza
Spise pizza

Pizza er en billig skål

På de fleste restauranter vil en lækker pizza virkelig ikke koste dig meget. Men som andre traditionelle retter har pizza udfordret berømte kokke fra hele verden til at gøre det fra almindeligt til ekstremt luksuriøst. Den dyreste pizza, der er lavet, er en restaurant i New York og koster så meget som $ 1.000.

Pepperoni er det største bidrag fra italienerne til pizza

Pepperoni er faktisk den mest populære tilføjelse til pizza, men bidraget til dette skyldes ikke kun italienerne. Amerikanerne deltager også i oprettelsen af Pepperoni-pizza. Myten om at tilføje pepperoni til pizza skyldes kun italienere, kommer fra ordet pepperoni selv, som er italiensk og betyder store peberfrugter.

Konkurrencen mellem store virksomheder er fuldstændig civiliseret

Pizza i en stegepande
Pizza i en stegepande

I 2011 satte flere af lederne af det store Domino's Pizza-selskab i Lake City, Florida fyr på den nærliggende Papa Johns pizzeria, fordi de var deres store konkurrence i byen. Dette viser, at konkurrencemetoderne ikke påvirkes af, hvor du arbejder, eller de penge, du modtager.

Kold pizza skal opvarmes i en mikrobølgeovn

Hvis pizzaen allerede er afkølet, er det bedst at opvarme den i en gryde. Sæt en gryde på komfuret, dryp lidt vand inde. Læg pizzaen på den og dæk den til. Om et par minutter spiser du en varm, blød og lækker pizza - som om den lige var kommet ud af ovnen.

Anbefalede: