Et Genialt Trick, Som Avocado Modner Om 1 Nat

Indholdsfortegnelse:

Video: Et Genialt Trick, Som Avocado Modner Om 1 Nat

Video: Et Genialt Trick, Som Avocado Modner Om 1 Nat
Video: Talking Tom in Real Life [Part 1] - Magic 2024, September
Et Genialt Trick, Som Avocado Modner Om 1 Nat
Et Genialt Trick, Som Avocado Modner Om 1 Nat
Anonim

Brug det geniale trick i de følgende linjer til moden din avocado natten over. Vi har alle været i denne situation: på udkig efter den perfekt modne avocado i butikken. Men der er ingen.

Fortvivl ikke, vi har et genialt trick, der gør klippen hård avocado at modne i en nat.

Hvordan man laver en avocado modner hurtigt

Alt du skal gøre er at lægge din umodne avocado i en brun papirpose, lukke den og lade den stå på køkkenbordet. Ja, det er så let.

Hvis du er nysgerrig, hvorfor denne metode fungerer, er processen relateret til den ethylengas, som avocadoer producerer. Gassen frigives normalt langsomt, hvilket driver avocadoen modner. Men når du lægger frugten i en pose, koncentrerer den gassen og fremskynder modningsprocessen.

Hvis du vil have det til at modne endnu hurtigere, kan du tilføje mere ethylengas ved at placere andre ethylenfrigivende frugter i posen med det - såsom bananer, æbler eller kiwier. Strålende, er det ikke? Det er værd at bemærke, at disse modne tricks fungerer sammen med andre frugter.

avocado
avocado

Hvordan man ved, at en avocado er moden

Dette bringer os til det næste spørgsmål: Hvordan ved du, hvornår en avocado faktisk er moden? Foretag ikke den fejl at stole udelukkende på farve. Hass-avocadoer bliver mørkegrønne eller sorte, når de er modne, men andre sorter bevarer deres lysegrønne hud.

Så for at kontrollere, om avocadoen virkelig moden, skal du presse frugten let. Hvis den er moden og klar til at spise, skal avocadoen være relativt fast, men klemning skal få fingeren til at synke forsigtigt.

Anbefalede: