Kulinariske Tricks Til En Smagere Kylling

Video: Kulinariske Tricks Til En Smagere Kylling

Video: Kulinariske Tricks Til En Smagere Kylling
Video: Nudler med kylling og grøntsager, som smager bedre end i restauranten, نودلز ب مریشك و خه‌زره‌واتی 2024, September
Kulinariske Tricks Til En Smagere Kylling
Kulinariske Tricks Til En Smagere Kylling
Anonim

Ved første øjekast er der ingen filosofi i forberedelsen af kylling, og det er ikke svært for alle at klare det. Dog skal kulinariske tricks bruges til at gøre kyllingen virkelig velsmagende.

Det er meget vigtigt at vælge en god nok kylling. Hvis du kan, skal du købe kølet, ikke frossen kylling, da den har en rigere smag.

Kyllinger, der ikke vejer mere end et halvt kilo er velegnede til bagning. Når du køber en kylling, skal du se på hudens farve - den skal være lysegul med en lyserød farvetone.

Det er bedst at tilberede kylling i en keramisk skål, da den opvarmes gradvist, hvilket forhindrer kyllingen i at brænde såvel som ujævn bagning.

Aromatiseret kylling
Aromatiseret kylling

Før ovnen bages, forvarmes ovnen til 200 grader. Ved denne temperatur ristes kyllingen i ca. 40 minutter pr. Kg. For et halvt pund har du brug for cirka en time for at få en lækker stegt kylling.

Du finder nemt ud af, om kyllingen er klar - du skal gennembore brystet med et tandstikker. Hvis saften, der er lækket, er klar, er kyllingen klar. Det er ikke godt at lade kyllingen blive i ovnen for længe, fordi den bliver tør.

Det er ikke svært at få en lækker sprød skorpe på kyllingen. Hvis din ovn har en grillfunktion, skal du bruge den 10 minutter før den sidste stegning af kyllingen.

Grillet kylling
Grillet kylling

De, der ikke har en sådan funktion i deres ovn, kan sprede honning eller fløde på kyllingen i ti minutter, før den er helt klar. Det anbefales ikke at sprede mayonnaise for at få en sprød skorpe.

Den nemmeste måde at få en lækker stegt kylling på er at stege den på et tykt lag havsalt. I en forvarmet ovn skal du placere en bakke, hvor der hældes 1 kg havsalt.

Oven på saltet anbringes kyllingen, som er skåret i halv længde og placeret med ryggen nedad. Bages indtil klar. Kyllingen absorberer ikke mere salt end nødvendigt, men vil være meget velsmagende og med en dejlig gylden skorpe.

Dette er en opskrift, der er velegnet til tilfælde, hvor du pludselig bliver overrasket af gæster, da det ikke tager lang tid at forberede og er let at lave.

Anbefalede: