Seks Cocktails Inspireret Af Medicin

Video: Seks Cocktails Inspireret Af Medicin

Video: Seks Cocktails Inspireret Af Medicin
Video: Какой лучший рецепт коктейля «Секс на пляже»? 2024, September
Seks Cocktails Inspireret Af Medicin
Seks Cocktails Inspireret Af Medicin
Anonim

Selvom overdreven alkoholforbrug ikke er godt for helbredet, har små doser alkohol en god effekt på individuelle kropssystemer. Der er seks cocktails, der er inspireret af medicin, da deres ingredienser er medicinsk nyttige.

Det kommer først Gin Tonic. Han hjalp med at beskytte briterne mod malaria i troperne.

Nødvendige produkter til en cocktail: 90 milliliter tonic, 60 milliliter tør gin, en håndfuld is, 2 skiver kalk. Cocktailen tilberedes på fem minutter.

Cocktails
Cocktails

Et glas med tykke vægge er halvt fyldt med is. Tilsæt gin. Hæld tonicen på toppen. Kanten på koppen gnides med et stykke kalk. Tilsæt et par dråber limesaft til cocktailen. Et stykke kalk bruges som pynt ved at placere det på kanten af koppen.

Blandt de såkaldte medicinske cocktails er den lyserøde gin. Det tilberedes på 5 minutter. Bitterheden ved denne cocktail beroliger maven.

Nødvendige produkter til 1 cocktail: en håndfuld is, 60 ml tør gin, 30 ml Cointreau eller Triple Sec, 8 dråber Angostura-bitters.

Fyld shakeren med lidt is, tilsæt gin og cointreau, derefter Angostura. Ryst godt og hæld i et glas halvt fyldt med is.

Ingefærcocktails
Ingefærcocktails

Cocktailen mørk og stormfuld tilberedes på 5 minutter og er kendt som den nationale drink af Bermuda. Denne cocktail har en forfriskende effekt og beroliger også maven. Det gøres på 5 minutter.

Nødvendige produkter til 1 cocktail: 1 spsk karamelliseret ingefær, tyndt skåret, en håndfuld isterninger, 60 milliliter mørk rom, 4 dråber Angostura bitter, 1 tsk limesaft, 1 skive lime til dekoration, 20 ml ingefærøl.

Ingefær placeres i bunden af en kop med tykke vægge. Fyld med is, hæld Angostura og rom, tilsæt limejuice. Rør forsigtigt og tilsæt ingefærøl. Pynt med et stykke kalk.

Hestehals er en cocktail, der har en forfriskende og forfriskende effekt. Det gøres på 5 minutter.

Skål
Skål

Nødvendige produkter til 1 cocktail: 1 citron, 5 isterninger, 30 ml bourbon, 4 dråber Angostura bitter, 120 ml ingefærøl.

Skræl en citron med en kartoffelskræller og gør den til en spiral. Denne spiral dekorerer kanten af et højt glas. Fyld med is, tilsæt bourbon og Angostura, rør om og tilsæt ingefærøl.

Cocktailen med champagne fungerer som en varmere og er færdig på 5 minutter.

Nødvendige produkter til 1 cocktail: 1 klump sukker, 6 dråber Angostura bitter, 150 ml champagne, 1 citronskal. Sæt sukkeret på bunden af et champagneglas, tilsæt Angostura og champagne, pynt med citronskal.

Den gammeldags cocktail, der har stået tidens prøve, er lavet på 5 minutter. Det fungerer godt på fordøjelsen. Nødvendige produkter til 1 cocktail: en håndfuld is, 30 ml bourbon, 1 klump sukker, 4 dråber Angostura bitter, 90 ml mousserende vand, appelsinskal.

I en shaker blandes bourbon, sukker og Angostura sammen med lidt is. Rør og hæld i et glas med is. Tilsæt sodavand og pynt med appelsinskal.

Anbefalede: