Ideer Til Lækre Forårssupper

Video: Ideer Til Lækre Forårssupper

Video: Ideer Til Lækre Forårssupper
Video: Smart trick til at lave kødboller (og melboller) 2024, September
Ideer Til Lækre Forårssupper
Ideer Til Lækre Forårssupper
Anonim

Om foråret ønsker en person at spise noget grønt, fordi kroppen vil have sit eget - efter manglen på vitaminer om vinteren skal immunsystemet styrkes. Og bedst af alt kan dette gøres med lækre og sunde grønne supper.

Om foråret er spinat en af de mest populære supper. For at forberede det har du brug for 500 gram spinat, 1 kop ris, 1 løg, 1 æg, en halv kop yoghurt, salt efter smag.

Spinaten renses for stilke og de visne dele, vaskes og skoldes og skæres derefter i små stykker. Steg løg, indtil det er gennemsigtigt, og bland det med spinat. Drys salt efter smag og tilsæt 5 kopper kogende vand.

Lapad suppe
Lapad suppe

Efter kogning i cirka tre eller fire minutter tilsættes risen, og når den bliver blød, skal du opbygge suppen med yoghurt og æg. Derefter fjernes suppen straks fra komfuret for ikke at krydse ægget.

Brændenældesuppe er også relevant i løbet af forårssæsonen. Du har brug for 200 gram brændenælde, 1 spiseskefuld mel, 3 spsk olivenolie eller vegetabilsk olie, revet ost efter smag.

Brændenældesuppe
Brændenældesuppe

Brændenælden skoldes, hakkes og koges derefter i ca. 10 minutter i en halv liter vand. Tilsæt melet stegt i olie og tilsæt yderligere to glas vand. Kog i fem minutter, og tilsæt ost efter smag, når det serveres.

Lammesuppe er velegnet til foråret. I kombination med spinat afslører lammekødet sin smag fuldt ud. For at tilberede lam og spinatsuppe har du brug for 500 gram lam, 200 gram spinat, 2 grønne løg, 1 æg, 1 kop ris, salt, persille, en teskefuld paprika, en halv kop yoghurt.

Hak kødet fint, steg og tilsæt spinat, som er forhakket. Tilsæt finhakket løg. Når alle ingredienserne er steget i cirka fire til fem minutter på svag varme, tilsæt rød peber fortyndet i lidt vand.

Efterfyld med en halv liter kogende vand. Tilsæt risen, og når den er blød, skal du opbygge suppen med æg og yoghurt og drys persille over.

Anbefalede: