Med Hvilke Fødevarer Og Retter Cabernet Skal Serveres

Video: Med Hvilke Fødevarer Og Retter Cabernet Skal Serveres

Video: Med Hvilke Fødevarer Og Retter Cabernet Skal Serveres
Video: VORES AFTENSMAD I EN UGE - BÅDE SUNDE, MINDRE SUNDE OG VEGETARISKE RETTER 2024, September
Med Hvilke Fødevarer Og Retter Cabernet Skal Serveres
Med Hvilke Fødevarer Og Retter Cabernet Skal Serveres
Anonim

Kombinationen af vin og mad er meget vigtig, da retternes smag ikke bør undertrykke aromaen og smagen af vinen, ligesom det modsatte ikke skal ske.

Vinens temperatur er meget vigtig, for hvis den er for kold, åbner den ikke sin aroma, og hvis den er for varm, er den ikke behagelig nok til at smage.

Brug ikke køleskab, men en spand koldt vand til at afkøle vinen, og brug ikke komfur eller radiator til at varme den op, men lad den bare stå i ca. en time ved stuetemperatur.

Cabernet sort
Cabernet sort

Cabernet skaber unikke smagsoplevelser i kombination med velvalgte fødevarer og retter, som kan være komplekse og med mange ingredienser eller med en enkelt smag som ost.

Cabernet passer godt til ristet fisk såvel som fisk med sauce samt forretter til koldt kød og grillet kylling. Spillet passer også godt til denne fantastiske vin.

Ristet eller gryderet oksekød er også velegnet til kombination med Cabernet. Denne vin passer meget godt sammen med lam, samt lækre saftige bøffer.

Cabernet er ikke egnet til kombination med kød, der koges i en sauce med for mange eksotiske krydderier - de kan undertrykke aromaen og smagen af vin.

Kalvekød
Kalvekød

Svinekød - ristet, stegt eller stuet, er også meget velegnet til kombination med Cabernet. Kød tilberedt på en grill kombineres med succes med denne vin. Tyrkiets specialiteter passer også meget godt sammen med Cabernet.

Cabernet passer godt til oste med en ædelblå form, der ikke undertrykker dens aroma, men tværtimod - tillader det at blive afsløret fuldt ud.

Cabernet kombineres med forskellige typer fede oste samt italienske specialiteter såsom lasagne med meget sauce eller forskellige pastatyper med flødesauce og rigelig brug af ost i tilberedningen.

Cheddarost passer også godt til aromaen og smagen af Cabernet. Denne vin er meget velegnet i kombination med naturlig chokolade. Denne interessante kombination gør det muligt for vinen at afsløre sin aroma og smag fuldt ud.

Anbefalede: