Hvad Går Græskar Med?

Video: Hvad Går Græskar Med?

Video: Hvad Går Græskar Med?
Video: Hvem kan lave det flotteste Græskar? 2024, September
Hvad Går Græskar Med?
Hvad Går Græskar Med?
Anonim

Græskar serveres ofte i vintersæsonen. Med sin milde smag og vidunderlige aroma er det blevet en foretrukken ingrediens i mange opskrifter, og definitionen af en sund mad er uden tvivl.

Græskar kaldes også frugtgrøntsager og som vi allerede har sagt, foretrækkes det i køkkenet ikke kun på grund af dets fremragende smag, men også på grund af dets nyttige kvaliteter. Græskar er rig på beta-caroten og vitamin A, B, C, D. Det bruges i mange diæter til behandling af nyresygdom, hjerteproblemer, gastritis, colitis, hepatitis. Græskar stabiliserer også nervesystemet og immunsystemet.

Græskar kan koges, koges eller dampes. Hvis du beslutter at tilberede det, skal du huske, at det mister meget af dets nyttige egenskaber.

Græskar tærte
Græskar tærte

Græskar bruges hovedsageligt i desserter, men undertiden involveret i fremstilling af hovedretter. I Italien er det for eksempel kombineret med pasta og forskellige oste. I Frankrig bruges græskar til at fremstille en række salte kager, og i Kina bruges bladene til at fremstille suppe.

Græskar passer godt til gulerødder, spinat, svampe, kartofler, ost og endda chokolade. Fra frugterne opnås en god kombination med bananer, æbler, abrikoser, tranebær og forskellige krydderier som karry, ingefær og kanel. Hvis du har besluttet at prøve en kødret med græskar, skal du hellere satse på svinekød. Vi har hørt om vellykkede eksperimenter med kylling og kanin.

Græskar med ris i ovnen
Græskar med ris i ovnen

Stadig forbliver græskar et ideelt produkt i konfektureindustrien. Du kan bruge det til at lave tærter, ostekager, kager, pandekager, brød og boller. Mange mødre stoler på græskar for at fremstille babypuré.

Frugter er en god base for saucer.

Du kan fylde græskar med fyld efter eget valg eller lave risotto eller suppe.

Græskarfrø kan også bruges i køkkenet. Tilføjet rå bliver en god accent er i salater og tilbehør. Det bruges også til at fremstille olie. Græskarfrøolie tilsættes til salater og desserter. Ofte kombineret med honning og olivenolie er der kombinationer med smør og æblecidereddike. Italienske konfekture serverer vanilleis dryppet med græskarfrøolie.

Anbefalede: