Tricks I Madlavning Af Kød

Video: Tricks I Madlavning Af Kød

Video: Tricks I Madlavning Af Kød
Video: GTA5 Phone Cheats Story Mode 2020(PS4/PS3/PC/XBOX) 2024, September
Tricks I Madlavning Af Kød
Tricks I Madlavning Af Kød
Anonim

Hver husmor skal vide, at kogning af kød er lettere, hvis du kender nogle finesser. For eksempel bruges fedtet svinekød til røget delikatesser og fedtet oksekød - til oksestroganoff.

For at gøre den stegte lever saftig, inden du steger, slå den let og steg den lidt. Overskydende stegning tørrer det ud og gør det hårdt. Blød den i frisk mælk i en halv time før stegning.

Når du steger kød, sparer en knivspids salt i fedtet dig fra sprøjtning. For at finde ud af, om kødet er kogt, skal du gennembore det med en gaffel i den tykkeste del. Hvis der vises rødlig juice, er kødet ikke kogt.

Ved kogning tilsættes supperødder, løg og salt en halv time før suppen er klar. Kvaliteten af bouillon og kogt kød afhænger ikke af vandets oprindelige temperatur, men af temperaturregimet efter kogning.

Kylling
Kylling

Når kødet koger, skal du reducere varmen og saltet i en halv time før madlavning. Hvis du tilbereder kødet over høj varme, emulgerer og hydrolyserer noget af fedtet.

Således nedbrydes fedtet i glycerin og fedtsyrer, og bouillon bliver ubehagelig i smag og udseende, bliver uigennemsigtig og lugter dårligt. Fjern derfor altid fedtet fra bouillonens overflade.

For at forhindre, at der opstår skum på bouillon, blød kødstykket i kogende vand i et minut. Først derefter sætte det i kogende vand med krydderier.

Brysterne på et lam eller en kalv skal koges, bages eller fyldes hele. Salt ikke kødet længe inden forarbejdningen, da dette fører til for tidlig frigivelse af juice og nedsat smag.

Når du syr små stykker kød, skal du lægge krydderierne i en tøjpose, så du kan fjerne dem, når kødet er klar.

For at gøre kyllingen sprød skal du sprede fløde på den lige før den er klar. Ristet fårekød bliver endnu smagere, hvis du spreder kødstykkerne med sennep og lader stå i 2 timer. Derefter fjernes sennep, og stykkerne gnides med salt.

Anbefalede: