Ny Mani: 3D-selfie Af Mayonnaise

Video: Ny Mani: 3D-selfie Af Mayonnaise

Video: Ny Mani: 3D-selfie Af Mayonnaise
Video: You can now get 3D printed sculpture of yourself at this Kansas City shop 2024, September
Ny Mani: 3D-selfie Af Mayonnaise
Ny Mani: 3D-selfie Af Mayonnaise
Anonim

Da antallet af selfieafhængige over hele verden er steget i de sidste par år, har et af de mest berømte mayonnaisevirksomheder, Helmans, lanceret et ekstremt interessant produkt på markedet. Skabelsen, der fanger fans af mayonnaise-sandwich, er en robot-3D-printer, der maler portrætter på ekstremt kort tid.

Du kan ikke benægte, at du spiste burgere i nogen form og med en række forskellige ost, fisk og alle slags kød, med alle slags grøntsager, som nogle gange endda med frugt, men du har næppe set, endsige spist, sandwich med hans ansigt.

Uundgåeligt kørte denne opfindelse selfie-fans endnu skørere, og nu har mange af dem set og endda smagt deres mayonnaise-selfies.

Processen er ekstremt hurtig og enkel - når du kommer ind i spisestuen, mens du bestiller din sandwich, får du også et foto, der automatisk overføres via en minicomputer til den interessante robotarm.

Der bliver miraklet til. Et specielt program behandler billedet for at understrege noget mere grundlæggende og mere vigtigt for ansigtet eller hårets konturer og funktioner. På få minutter (ikke mere end du normalt bruger på at vente på din burger) får du ikke kun en frisk, varm, frisk og lækker sandwich, men du vil også se din egen mayonnaise-selfie ovenpå.

Mayonnaise selfies
Mayonnaise selfies

Hvis du stadig mener, at dette tilbud ikke er noget for dig, kan du boykotte det ved at tage en ægte selfie, mens du kager kager eller blander hjemmelavet fløde til en uimodståelig chokoladekage.

Anbefalede: