Forbered Den Perfekte Weissbrat Oksefilet?

Forbered Den Perfekte Weissbrat Oksefilet?
Forbered Den Perfekte Weissbrat Oksefilet?
Anonim

Bøf foretrækkes i mange lande rundt om i verden. Det bruges til at tilberede både lette hverdagsfødevarer som burgere og udsøgte specialiteter, der kan imponere selv de mest krævende kendere af kulinarisk kunst.

Rødt og især oksekød er normalt vanskeligt at lave mad og kræver mere tid i køkkenet. Dog er madlavning af Weissbrat-oksefilet ekstremt let, forudsat at det giver en god smag af en sofistikeret middag for at imponere dine gæster.

De nødvendige produkter til fire portioner er 800 gram oksekødfilet, to spiseskefulde sennep, sort peber efter smag, otte spiseskefulde olivenolie, fire spiseskefulde smør, fire spiseskefulde mel, to teskefulde merian, en løg, 400 gram af svampe, 200 ml aromatisk hvidvin, rosmarin og salt.

Skær kødet i skiver, der ikke er tykkere end to cm, og hamre dem, og pas på ikke at rive dem. Spred dem med sennep og drys med sort peber. Lad dem være i kulden i en og en halv time.

Bland melet med merian. Brug denne blanding til panering. Steg det forvalsede kød på begge sider i en varm gryde i melet på begge sider. Når det bliver gyldent, skal du fjerne det fra gryden uden at smide fedtet. Sauter den finhakket løg i den, indtil den får en lidt gylden farve. Til det tilsættes 100 gram svampe i skiver, vin, 100 ml vand, rosmarin og salt.

Tilsæt derefter kødet igen og dæk panden med et låg. Lad det simre i 30 eller 40 minutter. Bages ved svag varme. Steg de resterende svampe i en separat gryde i olie og olivenolie. Hvis du er eventyrlysten, skal du tilføje en spiseskefuld sukker, så svampene får et delikat karamelliseret udseende og smag.

Oksefilet
Oksefilet

Det er godt for svampene at være friske og helst af slagteriet. Weissbrat oksefilet serveres i store og helst porcelænsplader.

Skålen suppleres med et pynt af stuvede grøntsager og stuet ris med nudler. Den kombinerer ekstremt godt med tung rødvin, da denne drink hjælper med at udtrykke skålens smag.

Anbefalede: