Slangekost - Det Nye Vægttab-dille, Som Du IKKE Skal Prøve

Indholdsfortegnelse:

Video: Slangekost - Det Nye Vægttab-dille, Som Du IKKE Skal Prøve

Video: Slangekost - Det Nye Vægttab-dille, Som Du IKKE Skal Prøve
Video: 5 bedste fyldninger! Snacks på nytårsbordet 2020! Tartlets derhjemme / Maria Mironevich 2024, September
Slangekost - Det Nye Vægttab-dille, Som Du IKKE Skal Prøve
Slangekost - Det Nye Vægttab-dille, Som Du IKKE Skal Prøve
Anonim

Det lyder underligt, ikke? Slangekosten indebærer at indtage et solidt måltid om dagen og noget, der kaldes slangesaft. Du vil finde ud af om et øjeblik, hvad dette er, hvad kosten er, og hvorfor du IKKE skal gøre det.

Ifølge den canadiske læge og træner Cole Robinson, hvis en person spiser som en slange, vil han ligne hende - tynd og tynd. Han mener også, at Snake Diet vil kurere alt fra diabetes til herpes. Ifølge ham kan det føre dig ud over grænserne for menneskekroppen og afsløre ting om mad, som du ikke engang havde mistanke om.

Slangekosten er baseret på den måde, slanger fodrer på. Ifølge hende skal du spise et rigt måltid bestående af fedt og protein og derefter ikke forbruge noget inden for 22 timer.

Før du begynder diæten, skal du gennemgå en 48-timers hurtig, hvor du kun tager slangesaft. Det fremstilles ved at blande 1 liter vand, 2 teskefulde lyserødt Himalaya-salt og 2 teskefulde natriumchlorid. Du vil sandsynligvis ikke lide smagen af denne drink, men ifølge Robbins er kroppen takket være den renset for toksiner og stimulerer kroppen til at forbrænde fedt lettere og hurtigere.

Himalaya salt
Himalaya salt

Hvorfor er slangekosten ikke sikker?

Kosten har et antal modstandere, da de mener, at det er for strengt et regime, der kan forvirre stofskiftet i hele organismen. Det udtrykkes i sult og indtagelse af produkter og stoffer, der kan have en skadelig virkning på blod, kolesterol, hjerte, blodsukker.

Dette er meningsløs sult. Når du ikke har spist i 22 timer, vil du sandsynligvis ikke føle dig fuld af energi. Derudover kan uregelmæssig spisning medføre maveproblemer, forstoppelse eller andre lidelser.

Ernæring
Ernæring

Du vil sandsynligvis tabe noget i vægt, men ifølge ernæringseksperter kan denne sult føre til en jojo-effekt og derefter få dobbelt så mange pund.

Slangekosten er et bevis på, at du ikke blindt skal kaste dig ind i en vægttab diæt, du støder på. Læs og tænk. Når alt kommer til alt er kroppens sundhed vigtigst, og hvis du vil tabe noget af din vægt, skal du gøre det på en sund måde.

Anbefalede: