Sådan Tilberedes Ristet Græskar

Video: Sådan Tilberedes Ristet Græskar

Video: Sådan Tilberedes Ristet Græskar
Video: Hytteost og græskar gryderet. Hytteost gryderet med græskar. Hytteost græskar dessert. 2024, September
Sådan Tilberedes Ristet Græskar
Sådan Tilberedes Ristet Græskar
Anonim

Græskar indeholder mange nyttige stoffer, som kroppen har brug for, så det skal inkluderes i menuen for en person, der tager sig af sit helbred og holder sig til en sund diæt.

Det er muligt for nogen at sige, at græskar ikke er særlig velsmagende, men det er slet ikke tilfældet. Det hele afhænger af dets tilberedning. For at græskaret skal være lækkert og bevare det maksimale af dets nyttige stoffer, er det bedst at koge det i ovnen. Der er flere måder at bage på.

Sødt græskar i ovnen: Græskaret, renset for frø og skræl, skæres i små terninger. Forbered sukkersirup - 200 g sukker tilsættes til 500 ml vand. Når siruppen koger, skal du sætte græskarterningerne indeni i 5-7 minutter.

Tag terningerne ud og læg dem i en bakke. Sæt i en forvarmet 180 graders ovn. Bages i ca. 20-25 minutter. Det færdige græskar drysses med pulveriseret sukker og kanel.

Sødt græskar kan tilberedes på en anden måde: Skær græskaret med skrælen i stykker, arranger stykkerne i en gryde, hæld lidt vand og læg den i en forvarmet 180 graders ovn i ca. 30 minutter. Fjern panden og drys græskar med sukker, vend tilbage i yderligere ti minutter. Hvis du foretrækker det, kan du bruge honning i stedet for sukker.

Græskar med krydderier i ovnen: Fjern frøene og skræl af græskaret. Skær det i tynde stykker eller terninger. Gnid hvert stykke med rosmarin eller basilikum.

Bagt græskar
Bagt græskar

Læg stykkerne i en gryde og bages i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25-30 minutter. Det færdige græskar hældes med fløde og serveres som en separat skål eller som en sideskål til kød eller skaldyr.

Græskar med æbler i ovnen: skrællet og skrællet græskar skæres i små terninger, skrællede æbler skæres i stykker. Bland græskar og æbler med sukker og læg i folie. Bages i ca. 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader.

Græskar og æbler kan bruges til at lave en udsøgt dessert. Læg skrællede græskarterninger og æblestykker i en dyb gryde, tilsæt lidt vand og gryderet i ca. 10 minutter.

Lad græskar med æbler køle af. I løbet af denne tid skal du adskille æggeblommer med 3 æg / 1 kg græskar og æbler /, blandes med sukker. Tilsæt lidt salt til æggehviderne og pisk sneen.

I det afkølede græskar med æbler tilsættes æggeblommer og blandes forsigtigt. Hæld i en smurt gryde og hæld de piskede æggehvider over. Bages i ca. 15-20 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader. Skålen serveres kold.

Anbefalede: