Kost Med Sandwich

Indholdsfortegnelse:

Video: Kost Med Sandwich

Video: Kost Med Sandwich
Video: Croque Madame Sandwich | СЭМ ГОТОВНИК 4K 2024, September
Kost Med Sandwich
Kost Med Sandwich
Anonim

Årsagen til at være overvægtig ligger ikke i brødskiverne, men i hvad der er placeret på dem. Derfor kan vi sikkert spise sandwich, især da sæsonen kræver, at vi indtager mere kulhydrater end om sommeren.

Vi skal kun overveje deres garnering. Kostplanen er ret enkel - sandwich til morgenmad og aftensmad og grøntsagssuppe til frokost.

Det er godt at begrænse kaffe og sort te på bekostning af urteafkog sødet med honning. Det er ønskeligt at tage mindst 1,5 liter mineralvand om dagen. Hvis du følger dietten nøje, mister du 3 kg om ugen.

Første dag

Morgenmad: Sandwich med to skiver fuldkornsbrød, spredt med lidt smør og garneret med et stykke ost (30 g). Til dessert 1 kiwi, skåret i cirkler.

Middag: Sandwich med to skiver sort brød, spredt med 1 tsk smør og garneret med kyllingeskinke (50 g). Til dessert 150 g melon eller 1 banan.

Anden dag

Morgenmad: Skål 2 tynde skiver rughvede brød. Spred dem med 2 spiseskefulde cottage cheese. Tilsæt en spiseskefuld sukkerfri syltetøj på den ene og pæreskiver på den anden.

Middag: Lav en sandwich med to skiver sort brød, et salatblad, 1 skiver tomat, en stilk frisk løg og 40 g ost.

Tredje dag

Morgenmad: Sandwich med to skiver fuldkornsbrød, tyndt smurt med smør og garneret med 250 g agurk, 1 kogt æg, en halv peber og dild.

Middag: Spred to skiver hytteost på to skiver sort brød. Pynt med gulerødder i skiver (75 g), friske løg (50 g) og 1 peber.

Fjerde dag

Kost med sandwich
Kost med sandwich

Morgenmad: Skål 2 skiver rugbrød, spred dem med lyutenitsa og pynt med 50 g røget svinefilet og 250 g agurk.

Middag: Lav en sandwich af 1 fuldkornsbrød, skåret i to og fyldt med et salatblad, 1 kogt æg og et par strimler frisk løg. Spis 1 æble til dessert.

Femte dag

Morgenmad: Skål 2 skiver fuldkornsbrød, fordel dem med lidt smør og pynt med skiver tomat, en kvist persille og 2 skiver skinke (40 g).

Middag: Sandwich med to ristede skiver, smurt med smør og garneret med en skive gul ost (40 g), salat og radise ringe.

Sjette og syvende dag

Spis hvad du vil, men i små mængder, og start kosten igen i næste uge.

Anbefalede: