Top 5 Saucer Til Erstatning For Mayonnaise

Video: Top 5 Saucer Til Erstatning For Mayonnaise

Video: Top 5 Saucer Til Erstatning For Mayonnaise
Video: Как приготовить майонез погружным блендером 2024, September
Top 5 Saucer Til Erstatning For Mayonnaise
Top 5 Saucer Til Erstatning For Mayonnaise
Anonim

Hvis mayonnaise ikke er en af dine yndlingssauce, og du stadig tilføjer det hver gang som en grundlæggende sauce-mulighed, er det godt at vide, hvad du kan erstatte det med, uden at det koster dig for mange penge og kræfter. Ud over disse saucer bliver din mad friskere, mere velsmagende, hjemmelavet og uden alle konserveringsmidler og skadelige forbedringsmidler fra kupeshka-mayonnaise.

Karrysauce - steg 2 spsk. mel i 2 spsk. olivenolie indtil den er gylden, tilsæt en tekop mælk og så meget bouillon, krydre med 1 spsk karry, peber og salt efter smag og rør til ønsket tæthed. Denne sauce er perfekt til kød, fisk og pasta og vil helt sikkert tilføje en ny smag til enhver skål.

Hvidløgssauce - dette er en af de foretrukne saucer hos mange af os. Hvidløg tilføjer en unik og uimodståelig aroma til mad og er ideel til kød, kartofler og appetitvækkende sandwich.

Tzatziki - denne græske sauce er velegnet til sandwich, stege og grøntsager. Du kan nemt forberede det med yoghurt, frisk agurk, hvidløg, olivenolie, eddike og salt.

Zaziki
Zaziki

Ostesauce - Dette er en fantastisk sauce, en favorit blandt unge og gamle, let krydret og ideel til nachos og kartofler. Det vil glæde din gane med sin udsøgte smag. Du har brug for creme fraiche, cheddarost, krydderier og lidt varm sauce.

Avocado sauce - denne sauce har en blød og cremet smag, kan præsenteres som en forretter og er velegnet til sandwich, kød, grøntsager og pasta. Til det har du brug for yoghurt, moden avocado, olivenolie, et par grene af purløg og salt og peber efter smag.

Anbefalede: