Pizza Til 1000 Euro Solgt I En Italiensk Restaurant

Video: Pizza Til 1000 Euro Solgt I En Italiensk Restaurant

Video: Pizza Til 1000 Euro Solgt I En Italiensk Restaurant
Video: Food in Rome - Wood Fired Pizza - Italy 2024, September
Pizza Til 1000 Euro Solgt I En Italiensk Restaurant
Pizza Til 1000 Euro Solgt I En Italiensk Restaurant
Anonim

Pizza med hummerstykker og fire typer kaviar, hvide trøfler og en martini med en diamant er blandt fristelserne, der erklæres de dyreste delikatesser i verden. Tabloiden New York Daily News offentliggjorde for nylig en liste over fødevarer, hvis pris er en kosmisk figur.

Rangeringen toppede pizzaen, der tilbydes i en italiensk restaurant i New York. Det er garneret med hummerskiver, fire typer kaviar og fransk fløde. Dens pris er 1000 euro, dvs. hvis en person bestiller det, får han 33 euro for hver bid.

Piemonte hvide trøfler koster $ 600 pr. 100 gram. De passer perfekt til en slurk martini. Og hvis martini-cocktailen har en en-karat diamant på Bulgari, er de fønikiske tegn, der skal bruges på den, nøjagtigt 16 tusind dollars.

En annonce siger, at vand er en "kilde til liv". Kona Nigar mineralvand, der er rig på mange mineraler. Det slukker måske ikke din tørst, men fører dig snarere til et hjerteanfald, når du bringer regningen til restauranten. En flaske af den farveløse drik koster 370 euro.

En interessant kendsgerning er, at på trods af den høje pris i Japan alene er levering per dag 80 tusind flasker. Kona Nigar vand ekstraheres på øhavet i øhavet fra en dybde på mere end 600 meter. Det er et koncentrat, der skal fortyndes med almindeligt vand.

Kaviar
Kaviar

For ikke at nævne den dyreste kaviar i verden - beluga kaviar, høstet i det Kaspiske Hav. Almas kaviar er prissat til en beskeden $ 781 en ounce (28 gram). Delikatessen sælges i meget original emballage - små guldkasser fremstillet i den berømte London-specialbutik "Caviar House".

I placeringen af de mest udsøgte retter er en oksekødsret fra specielle racer af dyr opdrættet i Japan. Et pund (453 gram) koster $ 33.

Blandt krydderierne er føreren inden for monetær værdi safran, som koster $ 1.100 $ pr. Ounce.

For desserter er den salteste til tegnebogen frossen chokoladedessert "Intuition" til 25 tusind dollars. Den fremstilles af kakaobønner, der er samlet i 14 forskellige lande. Toppen er drysset med 5 gram guld og trøffelspåner.

Og endelig er den dyreste kaffe på planeten "Kopy Luwak". Kaffebønnerne passerer gennem mave-tarmkanalen hos et dyr af slægten Mongoose og ristes derefter og udbydes til salg. En ounce kaffe koster $ 133.

Anbefalede: