Hvad Man Skal Servere Med Cocktails

Video: Hvad Man Skal Servere Med Cocktails

Video: Hvad Man Skal Servere Med Cocktails
Video: This Drink is Embarrassing 2024, September
Hvad Man Skal Servere Med Cocktails
Hvad Man Skal Servere Med Cocktails
Anonim

Når du holder en cocktailparty, er det vigtigt, hvad du vil servere dine gæster sammen med de udsøgte cocktails tilberedt af dig selv. Canape sandwich er meget velegnet til dette formål.

For at forberede dem har du brug for skiver skivet brød til skål, som du tidligere har fjernet skorpen på. Bag skiverne let i ovnen, inden du sprøjter dem med et par dråber olie.

Smør dem derefter med smør, læg skivet æg og pynt med kaviar. Server disse sandwich med citron, så gæsterne kan drysse et par dråber citronsaft på dem.

Sandwich med gul ost, ost og tomater er meget nemme at tilberede - let bagt i ovnen og drysset med et par dråber olie eller olivenoliebrød smurt med smør.

Hvad man skal servere med cocktails
Hvad man skal servere med cocktails

Et stykke tyndt skåret gul ost placeres på det. Bland smør med tomatpuré eller ketchup og fordel blandingen på den gule ost. Drys med revet gul ost.

Tomatsandwich er velegnet til vegetariske elskere. Arranger i en gryde forudskårne halvdele af cherrytomater.

Drys dem med lidt olivenolie og bag dem let. Placer to halvdele af cherrytomater på forbagt brød og pynt med persille.

Du kan selv fremstille egnede sandwicher med fisk og skaldyr, kød, fisk, ost og forskellige grøntsager.

Det bliver sofistikeret, hvis du serverer dine gæster sushi til cocktailpartiet. Cocktails serveres også med frugtsalater. De er dekoreret med yoghurt og flødeskum.

Til en cocktailparty er passende cocktails med martini, gin, whisky, vodka. Brug af cocktails med mælkelikører, mælk og fløde anbefales ikke.

Anbefalede: