Traditionelle Opskrifter Til St. Todor's Day

Indholdsfortegnelse:

Video: Traditionelle Opskrifter Til St. Todor's Day

Video: Traditionelle Opskrifter Til St. Todor's Day
Video: MÆT PÅ BUDGET | 3 Nemme Go-To Opskrifter 2024, September
Traditionelle Opskrifter Til St. Todor's Day
Traditionelle Opskrifter Til St. Todor's Day
Anonim

Todorovden er en af de lyseste kristne helligdage til minde om St. den store martyr Theodore Tyrone.

Denne ferie er også kendt som hestepåske - hest, for så arrangeres kushii, og hestene er festklædt med kvaster og påske, fordi ferien er mobil og fejres i fastens første uge. I år falder Todorovden den 20. marts.

På St. Todor's Day byder alle navnebrød deres gæster velkommen til deres helbred og behandler dem passende. Som tabellen på St. Todors dag som regel skal det kun være fra magre retter, i de følgende linjer besluttede vi at præsentere vores forslag. Så du ikke spekulerer i sidste øjeblik, hvad du skal forberede.

Supper og bouillon

I hvert køkkenskab eller skab er der en pakke bønner eller linser, nemlig at de er blandt de mest almindelige supper til St. Todor's Day. Vi understreger igen, at der ikke kan være noget kød i dem, men vi følger stadig de gamle skikke. Grøntsager som løg, gulerødder, hvidløg, mynte og salte passer godt til begge supper.

traditionelle retter til St. Todor's Day
traditionelle retter til St. Todor's Day

Du kan også tilføje lidt tomat, men det er bestemt bedre at bruge dåse tomater i denne sæson, snarere end dem, der sælges friske i butikkerne, og som ofte smager som plastik.

Andre magre supper, som du kan tilberede, er svampesuppe, surkålsuppe, løgsuppe, hvidløgssuppe eller grøntsagssuppe såsom spinat, dock, sorrel og andre (hvis de allerede findes som sæsonbestemte).

Salater

I betragtning af at St. Todors dag normalt fejres enten i februar eller marts, kan vi ikke råde dig til at forberede friske salater. Men du kan tilbyde forskellige pickles, surkål eller ristede peberfrugter. Sidstnævnte - igen, hvis du har frosset eller dåse.

Hovedretter

Bortset fra at hovedretterne skal være magre igen, er der ingen begrænsninger foran dig. Tag det let i køkkenet. Du kan tilberede mager sarma med ris eller fyldt peberfrugt med kartofler og porrer eller bønner.

Todor's Day
Todor's Day

Kødboller af friske greener eller kartofler er en favorit for både unge og gamle. Gryderet surkål med eller uden ris, kartoffel gryderet eller grøn bønner gryderet er også gode muligheder.

Kagen og / eller brødet såvel som den kogte hvede er obligatorisk til bordet på St. Todor's Day. Uanset hvor hårdt du indtil videre prøver at forberede bordet til St. Todor's Day, hvis du ikke serverer brød, tærte eller hvede på bordet, ville din indsats være forgæves.

Hvis du ønsker at se nogle specifikke ideer, kan du se nogle afprøvede og testede opskrifter til St. Todor's Day.

Anbefalede: