Lækker Gryderet Med Blomkål Og Broccoli

Video: Lækker Gryderet Med Blomkål Og Broccoli

Video: Lækker Gryderet Med Blomkål Og Broccoli
Video: Du vil elske broccoli, hvis du tilbereder det på denne måde! Nem broccoliopskrift med mozzarella. 2024, September
Lækker Gryderet Med Blomkål Og Broccoli
Lækker Gryderet Med Blomkål Og Broccoli
Anonim

Gryderetter med broccoli og blomkål fremstilles hurtigt, de er velegnede til en let middag eller en sideskål til stegt kød. Gryderetter er velegnede til tilfælde, hvor uventede gæster kommer til dig.

Ingredienser: 800 gram blomkål, 500 ml flydende fløde eller 200 ml fløde og 200 ml mælk, 150 gram ost, 1 spiseskefuld mel, 1 spiseskefuld smør, salt og peber efter smag.

Blomkål skæres i blomster. Kog i kogende saltet vand i ti minutter. Dræne. Arranger i en smurt gryde.

Den gule ost er revet i løs vægt. Smelt smørret, tilsæt melet og steg let. Tilsæt fløden og kog den. Tilsæt den gule ost, og varme, indtil den er smeltet. Tilsæt salt og peber.

Hæld denne sauce over blomkålen. Bages ved 180 grader i cirka en halv time.

Kylling med broccoli
Kylling med broccoli

Gryderet med broccoli er også let at lave. Ingredienser: 500 gram broccoli, 250 ml fløde, 4 æg, 150 gram ost, smør at sprede på panden, brødkrummer at drysse på panden, salt og peber efter smag.

Broccoli, hakket i blomsterstande, kog i ti minutter i kogende saltvand og afløb. Bland fløde, æg og revet gul ost. Tilsæt salt og peber.

Smør gryden med smør og drys generøst med brødkrummer. Arranger broccoli. Drys med saucen og lad den stå i en halv time i en forvarmet ovn ved 200 grader. Serveres varm som sideskål eller hovedret.

Hvis det ønskes, kan du lave en gryderet blomkål og broccoli i lige store mængder. Alt skæres i blomsterstande og koges i ti minutter i saltet vand. Bland med 3 piskede æg, 250 ml creme fraiche, 50 ml frisk mælk, 100 gram revet ost, krydderier efter smag og bages i ovnen indtil den er lyserød.

Anbefalede: