Efterårsretter Med Græskar

Indholdsfortegnelse:

Video: Efterårsretter Med Græskar

Video: Efterårsretter Med Græskar
Video: Opskrift: Græskarsuppe | Lækker og cremet suppe med græskar 2024, September
Efterårsretter Med Græskar
Efterårsretter Med Græskar
Anonim

Om efteråret er græskar retter relevante i køkkenet. Frugtgrøntsager har en fantastisk aroma og mild smag, hvilket gør det til et ønskeligt produkt til mange opskrifter. Græskar i sig selv er en efterårsspecialitet.

Græskar er en relativt holdbar efterårsgrøntsag og måske af denne grund er det i denne sæson, at vi spiser de mest appetitvækkende, søde og salte retter med det. Lad os se nogle af dem:

Græskar boller

Nødvendige produkter: 1 medium græskar, skrællet, renset for frø og skåret i terninger, 2 spsk. majsmel, 50 g fint pulveriseret sukker - til drysning, ½ tsk. formalet kanel, 50 g almindeligt mel, 1 liter olie, til stegning, 2 spsk. pulveriseret sukker, en knivspids formalet muskatnød til dekoration;

Græskar
Græskar

Til dejen: 100 g almindeligt mel, 100 g majsmel, ½ tsk. bagepulver, 300 ml koldt kulsyreholdigt vand;

Fremstillingsmetode: Kog græskar i en stor gryde med kogende saltet vand, indtil det er blødt, i 15-20 minutter. Tøm stykkerne, og lad dem køle af, og mos derefter i en stor skål sammen med 2 spsk. majsmel, pulveriseret sukker og formalet kanel. Du skal få en glat puré.

Varm olien i en dyb gryde med en tyk bund til 180 grader. Bagepulveret sigtes med 100 g almindeligt mel og majsmel i en stor skål. Tilsæt nok kulsyreholdigt vand til at lave en blød dej, omrør med en trådpisker.

Fra den resulterende dej dannes små flade kugler, der drysses med mel. Steg i et oliebad i varm olie i portioner og drej lejlighedsvis.

Græskar suppe
Græskar suppe

De færdige boller fjernes fra gryden og får lov til at dræne fedtet på køkkenpapir i 2-3 minutter. Arranger i en passende beholder dækket med papirservietter og pynt med pulveriseret sukker blandet med en knivspids muskatnød.

Græskar og kastanjesuppe

Nødvendige produkter: 600 g græskar, 600 g kirsebær. 12 kastanjer, 1 liter mælk, 2 spsk. koriander, kanel, sort peber, salt;

Fremstillingsmetode: Skrællet kervillerot og græskar skåret i terninger. Vask og læg i panden. Tilsæt mælken, der er fortyndet med vand. Sæt med salt, peber og kog. Kog på svag varme i ca. 20 minutter under konstant omrøring.

Fjern suppen fra varmen, og slå med en mixer, og kog derefter igen på svag varme. Tilsæt de hakkede kastanjer, forkogte og skrællede kastanjer, koriander og kanel. Rør og server.

Anbefalede: