Salater Med Mayonnaise Fra Russisk Køkken

Video: Salater Med Mayonnaise Fra Russisk Køkken

Video: Salater Med Mayonnaise Fra Russisk Køkken
Video: ФАВОРИТ Праздничного Стола! Слоёный Салат "СЕЛЁДКА ПОД ШУБОЙ" ☆ Марьяна Рецепты 2024, September
Salater Med Mayonnaise Fra Russisk Køkken
Salater Med Mayonnaise Fra Russisk Køkken
Anonim

Salater med mayonnaise er normalt ret tunge på maven, og for vores bord vil de hellere blive opfattet som en hovedret. Vi tilbyder dig tre interessante opskrifter til salat med mayonnaise fra det russiske køkken, som er ideelle forretter til brandy eller vodka.

Birkesalat er meget interessant og rig på produkter - det interessante er, at det har svesker. For at gøre det skal du koge ca. 200 g kylling, i en anden skål kog to æg. Steg 6-7 svampe i en gryde, fjern dem derefter med en skåret ske og steg en løg i samme gryde.

Når løg bliver brunt, skal du fjerne det fra gryden. Tørrede blommer (7-8 stykker) skal svulme op - læg dem i varmt vand i en kvart time. Når fileten er kogt, afkøles den og skæres i strimler - en agurk skæres i juliennes. Riv æggene på et rivejern.

Arranger derefter salaten i salatskålen - start med svesker, tilsæt mayonnaise ovenpå, tilsæt derefter svampe og løg, mayonnaise igen og derefter kyllingefilet (du kan drysse den med persille).

Mimosa salat
Mimosa salat

Så igen mayonnaise, æg, der er præ-saltet, agurker, også saltet og igen mayonnaise. Øverst i salaten er dekoreret med strimler blommer - målet er at få salaten til at ligne birkebark.

Mimosa salat

Nødvendige produkter: 2 stk. kartofler, 1 rødbeder, 2 stk. syltede agurker, 2 gulerødder, 2 løg og 1 flok grønne løg, 3 æg, 1 dåse tun, 300 - 400 g mayonnaise.

Forberedelse: Kog kartoflerne, rødbederne og gulerødderne i en gryde, og kog æggene i en anden gryde. Grøntsager skal ikke koges, da de bliver revet - i separate plader riv kartoflerne, gulerødderne, rødbederne.

Adskill æggehvide og æggeblomme - rasp æggehviderne og knus æggeblommer oven på salaten. Løg (begge typer) skæres i små stykker og agurker i terninger. Du begynder at arrangere salaten og sprede mayonnaise efter hvert produkt.

Sildesalat
Sildesalat

I bunden i en glasskål anbringes den for-drænet tun efterfulgt af æggehvider, og tilsæt derefter løg, agurker, rødbeder, gulerødder, kartofler. Top med masser af mayonnaise og drys til sidst med hakket grønne løg og knust æggeblomme.

Salat med sild og mayonnaise

Nødvendige produkter: 300 g marineret sild, kartofler, rødbeder, gulerødder, 1 stk. æble, 1 løg, mayonnaise og salt efter smag.

Fremstillingsmetode: Forbered dine grøntsager - de skal koges og derefter reves. Æblet reves også på et rivejern, og løg koges i ti minutter og skæres derefter i små stykker.

I en stor flad plade skal du først arrangere kartoflerne, som er præ-saltede, og derefter lægge de finhakkede fileter af sild, løg, gulerødder, æbler og roer. I denne salat placeres majones mellem hver to sump.

Anbefalede: