Bagt Fisk I Russisk Køkken

Indholdsfortegnelse:

Video: Bagt Fisk I Russisk Køkken

Video: Bagt Fisk I Russisk Køkken
Video: Винегрет класический - очень просто, вкусно и полезно. 2024, September
Bagt Fisk I Russisk Køkken
Bagt Fisk I Russisk Køkken
Anonim

Han nyder særlig respekt i Rusland ristet fisk, uanset hvilken slags det er. Det kan steges let på forhånd, serveres med kartofler, kål eller ærter eller endda fyldt med boghvede grød.

Her er 2 traditionelle russiske opskrifter på bagt fisk, som ikke er vanskelige at implementere, og samtidig vil definitivt diversificere din menu:

Brændt fiskefilet

Fisk på russisk
Fisk på russisk

Nødvendige produkter: 800 g fiskefilet, 150 g revet gul ost, 3 spsk. smør, 6 kartofler, 1 tsk. hvidvin, salt og peber efter smag, et par persillekviste

Fremstillingsmetode: Drys fiskefilet med salt og peber og lad det ligge i en smurt gryde. De skivede halvkogte kartofler er arrangeret omkring den. Vinen blandes også med salt og peber og hældes over fisken og kartoflerne. Drys med revet gul ost og smør og bages i en forvarmet 180 graders ovn. Skålen serveres drysset med persille og garneret med skiver citron eller lime.

Fisk med boghvede

Fyldt fisk med boghvede ifølge en russisk opskrift
Fyldt fisk med boghvede ifølge en russisk opskrift

Nødvendige produkter: 2 store fisk, der skal fyldes, 1 tsk. boghvede grød, 1 løg, 1 tsk. fløde, 2 æg, 3 spsk. olie, salt og peber efter smag, et par kviste frisk dild, mel til rullning

Fremstillingsmetode: Fisken vaskes og renses fra indvoldene. Hak løg separat og kog æggene separat. De blandes sammen med boghvedegrød, og fisken fyldes med denne fyldning. Hvis det bliver for flydende, vil det være godt at sy fisken med kirurgisk sutur. Krydre fisken med salt og peber, rull i mel og steg kort på begge sider i en gryde. Overfør derefter til en gryde, bages i en forvarmet 180 graders ovn, drys regelmæssigt med den sauce, der er dannet under stegning og bagning. Et par minutter før du tager det ud af ovnen, hæld cremen og drys med finhakket dild efter fjernelse. Det kan garneres med skiver citron, lime eller kapers.

Anbefalede: