Kostretter Med Kalkunkød

Video: Kostretter Med Kalkunkød

Video: Kostretter Med Kalkunkød
Video: 10 of the Tastiest Turkey Recipes | Thanksgiving Food | Allrecipes.com 2024, September
Kostretter Med Kalkunkød
Kostretter Med Kalkunkød
Anonim

Kostretter med kalkun er en af de mest nyttige og lækre retter. Efter at have spist sådan mad stiger stemningen, da kalkunkød stimulerer produktionen af lykkehormonet.

Tyrkiet er meget let og hurtigt at forberede, og der er næsten ingen mulighed for at udsætte dig for mad. Selv de mest uerfarne kokke vil tilberede en lækker, sund og diætret.

Møre kalkunfingre er nemme at lave.

Nødvendige produkter: 1 kogt gulerod, 1 kogt courgette, 150 gram ris, 2 knivspids oregano, hakket kalkun - ca. 400 gram, 100 gram revet parmesanost, salt, olivenolie.

Ristet kalkun
Ristet kalkun

Fremstillingsmetode: I hakket kød tilsættes salt, mosede gulerødder og courgette, oregano.

Bland godt og tilsæt ris så meget som en tredjedel af blandingens volumen. Dann cirkler så store som et æg og damp i 10 minutter.

Arranger derefter i en smurt gryde og drys parmesanost over. Bages, indtil det er fuldt kogt på ovnens øverste niveau.

Kalkun
Kalkun

Stegt kalkun med krydderier er en let og velsmagende skål.

Nødvendige produkter: 5-6 fed hvidløg, 3 spsk olivenolie, 800 gram kalkunfilet, salt og krydderier efter smag.

Fremstillingsmetode: Kødet tilberedes på forhånd - vaskes og tørres. Tilsæt salt og peber til vand for at opnå en stærkt saltopløsning. Hæld det over kødet og lad det stå i køleskabet i et par timer.

Derefter fjernes den fra marinaden og tørres. Hvidløg er hakket, og kødet smeltes sammen med stykkerne. Krydderierne blandes i olivenolie og spredes på kødet. Bages i en forvarmet ovn.

Tyrkiet spyd
Tyrkiet spyd

Tyrkiet spyd Kød er en kost og lækker mad.

Nødvendige produkter: 800 gram kalkunfilet, 120 ml tør hvidvin, 2 løg, dild, salt og krydderier efter smag.

Fremstillingsmetode: Kødet skæres i stykker, saltes og spændes på spyd, skiftevis med løg, hakket i løs vægt.

Hvidvin blandes med vand i forholdet 1: 1. Spydene bages ved vanding regelmæssigt med denne blanding. Når du er klar, drys med krydderier og finhakket dild og gryderet i en lukket beholder i 5 minutter.

Hele korn pasta med kalkun og spinat er lækre og diætmad.

Nødvendige produkter: 1 spsk olivenolie, 1 løg, 2 fed hvidløg, 600 g kalkunfilet, 300 g spinat, 1 kop ristet peber, skrællet og skåret i strimler, 300 g kogt fuldkornspasta, salt og peber efter smag, 150 ml tomatsauce.

Fremstillingsmetode: Steg løg, hvidløg og hakket eller hakket kalkun i en gryde i ca. 5-7 minutter. Fjern fra varmen og tilsæt salt, peber, spinat og peberfrugter.

Hæld halvdelen af tomatsauce i gryden, derefter halvdelen af pastaen, hæld den tilberedte blanding med kalkunkødet, pastaen igen og hæld den resterende tomatsauce i. Bages i en forvarmet ovn i 45 minutter.

Vi præsenterer nogle andre opskrifter på kalkunekød: fyldt kalkun, kalkunrulle, julekalkun, kalkun med kål, kalkunben. God fornøjelse!

Anbefalede: