Saftige Desserter Til Nytårsbordet

Video: Saftige Desserter Til Nytårsbordet

Video: Saftige Desserter Til Nytårsbordet
Video: FRYS MELON! DU PRØVEDE DET IKKE! DESSERT på 10 minutter 2024, September
Saftige Desserter Til Nytårsbordet
Saftige Desserter Til Nytårsbordet
Anonim

Overrask dine gæster med en saftig dessert til nytårsbordet. Du har brug for to hundrede gram kiks, hundrede milliliter vand, tyve gram sukker, to spiseskefulde kakao.

Der kræves otte gram smør, firs gram kokosnødspån, tres gram pulveriseret sukker til cremen. Hak kiksene fint og bland dem med kakaoen.

Opløs sukkeret i det varme vand og bland det forsigtigt og gradvist med kiksene. Rør konstant, indtil blandingen er så tyk som dej.

Bland pulveriseret sukker og smør, tilsæt kokosnødspåner og rør. Placer kiksdejen på en gennemsigtig folie, og jævn overfladen.

Saftige desserter til nytårsbordet
Saftige desserter til nytårsbordet

Spred cremen ovenpå med smør og spåner af kokosnød. Brug den gennemsigtige folie til at rulle blandingen og lade den stå i fryseren i en time.

Før serveringen af desserten overføres den til en flad plade og skæres i smukke stykker. For let at skære rullen, våd kniven før hvert snit.

For at fejre det nye år skal du forberede en fantasi med bananer. Du har brug for fire hundrede gram kiks, to hundrede gram hytteost, tre spiseskefulde sukker, en spiseskefuld gelatine, en større banan, en spiseskefuld jordnødder.

Sug gelatinen i blød i koldt vand, og opvarm den derefter på svag varme uden kogning. Bland gelatine med hytteost og sukker. Arranger et lag kiks, et lag fløde, et lag skiver bananer, drysset med valnødder på en tallerken.

Du kan erstatte bananer med ferskner, kiwier eller ananasskiver. Efter at have arrangeret alle produkterne skal du dekorere toppen med stykker frugt og dekorere med fløde.

Anbefalede: