Effektive Ugentlige Diæter

Video: Effektive Ugentlige Diæter

Video: Effektive Ugentlige Diæter
Video: Так Макароны Вы Еще Не Готовили Макароны в соусе Ем и Худею Лучший Рецепт Похудела на 43 кг 2024, September
Effektive Ugentlige Diæter
Effektive Ugentlige Diæter
Anonim

Du kan slippe af med ekstra pund på bare en uge. Ved hjælp af en ret streng diæt kan du tabe seks pund om ugen.

Det kræver kun forbrug af frugt og grøntsager i løbet af ugen. Du skal tage et varmt bad hver dag, dette vil forbedre diætens effekt.

En kop usødet kaffe eller te og et æble indtages til morgenmad. Frokosten er kartoffelmos, en grøntsagssalat aromatiseret med lidt olivenolie og citronsaft og en banan til dessert.

Middag er en stor vegetabilsk salat med citronsaft og olivenolie. Dessert er en frugt efter eget valg eller en håndfuld tørret frugt.

Effektive ugentlige diæter
Effektive ugentlige diæter

Boghvede-diæten kan få dig til at tabe syv kg på en uge. Du kan spise boghvede i ubegrænsede mængder. For at forberede boghvede hældes en kop bønner med to kopper kogende vand. Dæk med et låg, pakk det ind i et håndklæde og lad det simre i ti timer.

Tilsætning af salt, sukker og krydderier er ikke tilladt. Drik kun vand under dietten, det er tilladt at drikke en eller to kaffe om dagen uden sukker.

Hvis du føler et alvorligt behov for marmelade, skal du drikke et glas varmt vand, hvor du har opløst en teskefuld honning. Du kan også spise et æble om dagen.

Dagens første måltid er efter vågnen, det sidste - kl. 18 timer. Boghvede-dietten kan kun gentages efter en måned. Boghvede er rig på mange nyttige stoffer - B-vitaminer, vitamin P og vitamin PP, det indeholder protein og meget få kulhydrater. Folk, der lider af diabetes og hypertension, kan ikke følge denne diæt.

En særlig slankekur med yoghurt og grøntsager får dig til at tabe 6 kg om ugen. Morgenmaden er den samme hver dag: kaffe eller te uden sukker, en fuldkornsskive og et stykke ost. Eftermiddags morgenmad på alle dage er frisk eller tørret frugt.

Der er kun en forskel i frokost og middag. Den første dag frokost er en skål müsli uden sukker, suppleret med lidt yoghurt. Middagen er en stor grøntsagssalat og to glas frugtsaft.

Den anden dag er med frokost, som består af en tallerken stuvede grøntsager, og aftensmaden er 100 gram kogt kyllingebryst og et kogt æg og to glas frugtsaft.

På den tredje dag skal du spise frokost med 100 gram kogt oksekød og to bananer, skåret i skiver og blandet med et glas yoghurt. Middagen er kartoffelmos og to glas tomatsaft. Den fjerde dag er med menuen for den første.

På den femte dag er frokosten 100 gram kogt kyllingebryst og et glas kefir. Middagen er en stor salat med et æg og to glas appelsinjuice.

På den sjette dag forbruges 100 gram hytteost og en stor vegetabilsk salat til frokost, aftensmaden er en frugtsalat af hakket frugt efter eget valg. På den syvende dag gentages frokosten fra den anden dag, middagen er 3 bananer og et glas æblejuice.

Anbefalede: