Sandwiches Rige

Indholdsfortegnelse:

Video: Sandwiches Rige

Video: Sandwiches Rige
Video: s a n d w i c h e s 2024, September
Sandwiches Rige
Sandwiches Rige
Anonim

Sandwichene de kan også være lige så lækre som enhver gastronomisk fristelse. De skal være fyldt med interessante ingredienser, der udfordrer smagsløgene. Sandwicher kan være slankere eller mere fyldende, de kan tjene som forretter eller som hovedret.

Hvert land har sin egen slags sandwich. I Frankrig er de lavet af bagetter i Danmark - det maleriske smørbrød, i Amerika er sandwich lavet til mæthed, og nogle ser næsten lige så store ud som Empire State Building! Hemmeligheden bag enhver sandwich er at være frisk, saftig og med en varieret struktur. Bider af det, skal du føle de forskellige smag og forskellige strukturer.

Brød

Det brød, der bruges til at lave sandwich, er lige så vigtigt som påfyldningen. Brug uaktuelt brød natten over for at gøre det fastere.

1. Fuldkornsbrød med klid: passer til de fleste fyld, især sprøde som salat og bacon;

2. Rugbrød: det fås i to varianter - mørkt, kun rug og let rughvede. Begge typer leveres med meget duftende fyld;

3. Fuldkornsbrød: ideel til de fleste salte fyld, især vegetariske;

4. Brød med mælk: har en let struktur og lidt sød. God som en åben sandwich med en delikat påfyldning.

5. Hvidt brød: har en blød struktur. God til sød og salt påfyldning. Specielt velegnet til ristede sandwicher.

Drikkevarer
Drikkevarer

Foto: Lucy

Andre brød

Bagetter: passer især godt sammen med leverpostei og ost. Tykke skorper holder store mængder fyldning;

Kager: ideel til fremstilling af sandwich; er lavet af forskellige dejtyper til forskellige smag;

Jødiske boller: traditionelt brugt til salte delikatesser som cottage cheese og røget laks;

Usyret tærte: meget velsmagende opvarmet, delt på den ene side og fyldt med grillet kød og salat.

Klassiske sandwich

Sandwich med bacon, salat og tomater

Amerikansk sandwich
Amerikansk sandwich

Dette er et klassisk eksempel på den enorme amerikanske sandwich - fuld af forskellige teksturer og smag. Spred tre skiver hvidt brød med 2 spsk mayonnaise. På den ene sætte salat, tre skiver ristet bacon og en skive tomat. Forge. Læg endnu et stykke brød oven på med mayonnaisesiden nedad. Læg endnu et lag af den samme påfyldning og afslut med det tredje stykke brød.

Vegetarisk fristelse

En vegetarisk madret - en sandwich med en masse farve og struktur. Spred to skiver fuldkornsbrød med 3 spsk. jordnøddesmør, drys 50 g cheddarost, 1 stilk hakket frisk løg, 1 spsk finhakket rød og grøn peber. Sæt med salt og peber.

Jødiske boller med låse

Traditionelle jødiske rundkager lavet af kogt dej, som derefter bages. Låse er det amerikanske navn for røget laks. Skær et brød halvt. Spred hver halvdel med 2 spsk. usaltet cottage cheese, dæk med to skiver røget laks. Tilsæt sort peber og citronsaft. Pynt inden servering.

Sandwich med æg og mayonnaise

Hemmeligheden bag den perfekte fyldning er i lige store mængder hårdkogt og røræg. Skær skorperne i 4 skiver hvidt eller type brød og fordel dem med blødgjort smør. Kog 1 hårdt æg, og mos det stadig varmt med 25 g smør. Rør 1 stegt røræg i. Når blandingen afkøles, tilsættes 2 spsk mayonnaise, krydres med salt og peber og 1 spsk. sennep og brøndkarse. Pynt med brøndkarse.

Åbn sandwich

Smorgasboard

Lav disse skandinaviske åbne sandwicher med kontrastfarvede produkter for at gøre dem meget appetitlige

- Kirsebær og hytteost - Skær skorperne i 1 skive sødt hvidt brød og spred det tykt med kirsebærsyltetøj, og stab derefter ostemassen ovenpå - dette er en traditionel tysk morgenmad;

- Hvid ost og frugt - Læg 100 g hvid ost på en skive fuldkornsbrød, arranger derefter ovenpå ¼ en skive ananas, skåret i trekanter sammen med to skiver mango og kiwi. Pynt med mynteblade;

Ristede sandwich

Bøf sandwich

Brug ristet muffin eller hvidt brød. Den ideelle bøf er en skiver i skiver, der kan steges eller grilles i et par minutter. Steg eller bages et tyndt stykke bøf for at blive medium-brunet. Skål brødet. Rør 1 tsk. peberrod eller sennep med 1 tsk. smør og smør på bagt brød. Sæt bøf ovenpå og drys lidt ristet sauce over. Tilsæt et par skiver løg. Dæk med endnu et stykke skål. Pynt med sennep og brøndkarse.

Club sandwich

Club Sandwich
Club Sandwich

Skål tre skiver hvidt brød på begge sider. Spred en med mayonnaise. Dæk med salat, 4 skiver kogt kyllingebryst, sæson. Læg endnu et stykke brød ovenpå, smør med majones. Dæk det med tre skiver ristet bacon og tomat i skiver. Forge. Top med en anden skive toast spredt med mayonnaise. Skær i trekanter og hold fast med en cocktailpind, toppet med oliven.

Fransk stegt sandwich

Æggesandwich
Æggesandwich

Læg et stykke Gruyere-ost og skinke mellem to skiver smør spredt med smør. Steg på begge sider i 2 spsk. smeltet smør til gyldenbrun. Serveres skåret i små trekanter. Du kan dekorere den færdige sandwich med et æg på øjet.

Fyldte bagels

Nybagte bagels er en god base for interessante fyld. Skær lidt i midten og fyld med den ønskede fyldning.

Sandwich fra Nice

Denne specialitet er en sprød baguette, udskåret og aromatiseret med olivenolie og fyldt med [tun salat]. Skær bagetten i halve og drys olivenolie over. Fyld den med en halv dåse tun, 1 skiver tomat, 3 salatblade, skåret hårdkogt æg, 1 tsk. friskhakket basilikum og 2-3 skiver løg. Pynt med 2-3 sorte oliven og krydre med salt og peber.

Bagel med kylling og mayonnaise

En interessant påfyldning til baguetten er smagret med karrymajones blandet med kylling. Skær baguetten i to og fjern den lidt fra midten for at give plads til fyldet. Smør de to halvdele med smør og fyld med 100 g kylling blandet med mayonnaise krydret med karry, pynt med salatblade og lim de to halvdele.

Praktisk rådgivning

Det krydrede smør gør sandwichen mere interessant. Tilsæt lidt revet citron- eller appelsinskal til kylling eller fiskeolie, og tilsæt sennep, peberrod eller hvidløg til roastbeef.

Anbefalede: