Osten Med Skimmel

Video: Osten Med Skimmel

Video: Osten Med Skimmel
Video: Анатомия костной системы. Скелет человека/ Anatomy of the bone system. Human skeleton 2024, September
Osten Med Skimmel
Osten Med Skimmel
Anonim

Osten med skimmel er med rette anerkendt som en delikatesse verden over. De fleste mennesker tør ikke bruge dem til madlavning, men det er her deres sande betydning manifesterer sig.

Osten med skimmel fremstilles ved at indsætte en bestemt type svamp i mælken eller i den færdige ost. Forme danner interessante kanaler og pletter.

Den mest berømte blå ost er fransk Roquefort. Tilsæt lidt revet Roquefort til dine daglige måltider, så får de en fantastisk aroma og smag.

Stilton
Stilton

Lav spyd af frisk frugt, mellem hvilke læg stykker Roquefort. Denne ost er perfekt i kombination med rødvin.

Stilton er den berømte ost i England. Den er ideel i kombination med grøntsager, især selleri, samt salat eller broccoli.

Roquefort
Roquefort

Gorgonzola er den italienske blåost, der er produceret siden 879. Tilsæt gorgonzola til pizza, risotto og spaghetti. Det er også fantastisk til at drysse lasagne.

Der er mange forskellige typer blåost, men de kan alle bruges til madlavning. Skær blå ost i store stykker og server med honning og rødvin.

Knus blåost og føj den til en grøntsags- eller frugtsalat. Brug ost med skimmel drys grillet kød, mens det stadig er varmt.

Tilsæt revet blå ost til stegt kødsauce, tilsæt finhakket grønne krydderier og nyd en fantastisk sauce.

Blå ostesaus er ideel til at kombinere stuvede grøntsager såvel som rå. Det er perfekt til topping gryderet broccoli og blomkål.

Anbefalede: