Spaghetti - Et Monument Over Marco Polo

Video: Spaghetti - Et Monument Over Marco Polo

Video: Spaghetti - Et Monument Over Marco Polo
Video: Marco Polo | THE MR. PEABODY AND SHERMAN SHOW 2024, September
Spaghetti - Et Monument Over Marco Polo
Spaghetti - Et Monument Over Marco Polo
Anonim

Da den venetianske Marco Polo kom tilbage i 1295 fra sin rejse til Østasien, havde han meget at fortælle. Men folk troede ikke på alt. For eksempel at kineserne betalte for deres køb med pengesedler og ikke med guld- eller sølvmønter.

Det virkede også utroligt for dem, at kineserne for det meste spiste ris og pasta - tynde og meget lange dejrør. Men hvordan var problemet med spaghetti (pasta)? For at fastslå sandheden forsøgte venetianerne at fremstille pasta, som senere blev kendt i hele landet som spaghetti.

Her er en original opskrift til fremstilling af spaghetti, foreslået af den berømte kok Asen Chaushev.

Nødvendige produkter: 500 g, hvis det er muligt original italiensk spaghetti, 1 spsk olie, salt, 2 spsk sukker, 250 g hakket kød, 1 stor løg, en stor fed hvidløg, 500 g kødfulde tomater, 2 spsk olivenolie, ½ en teskefuld oregano, ½ en spiseskefuld basilikum, ½ a teskefuld timian, 1 spsk sød rød peber, lidt tomatjuice eller ketchup, 100 g revet parmesanost, smør, salat.

Sæt i en stor skål 4 liter vand til kogning. Tilsæt salt og olivenolie og dypp spaghetti omhyggeligt. Lad det simre i 10 minutter på svag varme, omrør let og prøv ikke at koge for meget. Tøm godt i et dørslag.

Spaghetti med hakket kød
Spaghetti med hakket kød

Saucen tilberedes som følger: I den varme olie steges det finthakket løg og knust hvidløgskryd, tilsæt hakket kød og steg alt under konstant omrøring. tilsæt de hakkede tomater og krydderier.

Blandingen blandes godt og får lov til at simre i ca. 15 minutter. Tætheden af kødsauce afhænger af tomaterne, så det kan være nødvendigt at tilsætte væske (helst tærte hvidvin). Sauce bør ikke være tyk.

Den drænede spaghetti blandes godt med den tilberedte sauce, opdelt i portioner i brandsikre skåle, drysset med revet parmesan (tykt lag), og oliebånd sprøjtes ovenpå. I en forvarmet grill eller ovn (topopvarmning) skal du bage portionerne, indtil den revne ost er gylden i farven.

Server på en grøn salat i en stor salatskål. Spaghetti ledsages af rødvin.

Anbefalede: