Store Kokke: Anthony Bourdain

Video: Store Kokke: Anthony Bourdain

Video: Store Kokke: Anthony Bourdain
Video: Anthony Bourdain - The Layover Seattle 2024, September
Store Kokke: Anthony Bourdain
Store Kokke: Anthony Bourdain
Anonim

Anthony Bourdain, der ofte omtales som den dårlige dreng i den kulinariske forretning, har mere end 25 års madlavningserfaring. Som de fleste populære kokke har han optrådt på tv og skrevet flere bøger.

Han blev født i New York, men voksede op i New Jersey. Bourdain siger, at han blev forelsket i madlavning som en meget ung dreng - da han først smagte østers, mens han var på familieferie i Frankrig. I 1978 dimitterede kokken fra Culinary Institute of America.

I 1998 begyndte Bourdain at arbejde som kok på en restaurant i Manhattan, New York. Han har offentliggjort kulinariske artikler i New York Times, Times osv., Adskillige bøger, herunder to kriminalromaner. En af hans artikler med titlen Don't Eat Before You Read This blev ekstremt populær efterfulgt af den selvbiografiske roman Confidential from the Kitchen.

Hans bog Fortroligt fra køkkenet bliver en bestseller - i den fortæller han i en humoristisk stil om restaurantbranchen og den vej, han tog for at blive kok. Og den populære serie Confidential fra køkkenet er baseret på bogen. Han siger, at det ikke er let at arbejde i en sådan forretning, og sandsynligvis er de fleste af dem, der har formået at udvikle sig, til en vis grad masochister.

Bourdain tager dog ikke alt dette meget seriøst - han siges at leve et forvirret liv, hvor alkohol, kvinder, stoffer og selvfølgelig en masse mad er sammenflettet. Hans bog blev et rigtigt hit i USA og Storbritannien - og det bragte ham popularitet, der voksede over tid og åbnede nye døre for ham til tv-forretningen og udgivelsen af andre bøger.

Anthony Bourdain
Anthony Bourdain

Kokken har gæsteoptræden på flere kulinariske shows, og nogle af de mest populære serier, han fører, er A Cook's Tour, Anthony Bourdain: No Delays og mere.

Showets hovedidee er Bourdain at præsentere nogle ikke meget populære turistmål gennem sit eget prisme og sammen med turen og historierne for at prøve de lokale underlige specialiteter.

I showet Uden begrænsninger forbereder han en række usædvanlige opskrifter, såsom en ristet endetarm af et afrikansk vildsvin.

På fritiden nyder han at spille brasilianske Jiu Jitsu - han begyndte at udøve sporten i 2013 og hævdede, at hans kone satte ham i brand.

Han kan defineres som en lidenskabelig forsker i kulturer rundt om i verden - ud over sine ubestridelige kvaliteter som professionel er han også begavet med skarpt sprog. Dette tiltrækker publikum til hans shows - han er i stand til at udtrykke sin mening absolut frit og uden tøven.

Hans skræmmende vittighed er grunden til, at seernes meninger om ham bevæger sig til begge ekstremer - enten kan de lide ham uden forbehold, eller de anser ham for kynisk og uhøflig. Det er kun sikkert, at hans direkte tilgang ikke kan efterlade seerne ligeglade.

Anbefalede: