Hvad Består Den Perfekte Frokost Af?

Video: Hvad Består Den Perfekte Frokost Af?

Video: Hvad Består Den Perfekte Frokost Af?
Video: MIN FROKOST I EN UGE - SUNDT, REALISTISK, NEMT 2024, September
Hvad Består Den Perfekte Frokost Af?
Hvad Består Den Perfekte Frokost Af?
Anonim

Frokosten skal være sund og nærende, så kroppen kan oplades med nok energi. At spise frokost er vigtig for folk, der holder af deres figur, såvel som for dem, der ønsker at være i stand til at arbejde.

Det er meget skadeligt at spise frokost med chokolade, chips eller ruller, nok til at tilfredsstille sult. Sandwichen anbefales heller ikke, hvis du vil have din frokost sund.

En fuld frokost kan hurtigt genoprette styrken efter første halvdel af dagen. Den perfekte frokost skal bestå af visse fødevarer, der skal være sunde og samtidig energiske.

Suppe er en obligatorisk del af en sund frokost. Det forbedrer mavens arbejde, reducerer risikoen for mange mave- og tarmsygdomme.

Grøntsagssuppe
Grøntsagssuppe

Det er godt at spise en frisk salat til frokost og kombinere den med kød eller fisk. Kombiner ikke ristet kød med pommes frites, hvis du vil være effektiv og energisk.

Hvis en af frokostretterne indeholder en slags fedt, pynt det med lette salatsalater eller friske grøntsager. Mineralvand og kaffe er velegnet til frokostdrikke.

Det er godt for suppen til frokost at være grøntsag, men det kan også være kød eller fisk. Hovedretten kan følges, men ikke nødvendigvis, af dessert.

Dessert er frisk frugt, kompot, frugtgelé eller en lille tartlet eller petit four.

Fiskefilet
Fiskefilet

Hvis suppen er med kød eller fisk, anbefales det, at hovedskålen er vegetabilsk. Og omvendt - hvis suppen er vegetabilsk, er det godt, at hovedskålen er mere nærende med fisk eller kød.

Varme supper spises i de kolde måneder, og tarator kan spises om sommeren og foråret.

Hvis du kan spise frokost derhjemme, lav laks eller ørredbøffer. Coat fiskefileterne på begge sider med citronsaft og drys med salt. Drys med lidt sojasovs og lad den stå i en halv time. Bages i folie eller damp.

Dampede kyllingebryst er en sund hovedret. Kyllingebryst, skåret i stykker, mariner i sauce i en halv time. Den er tilberedt af lidt sojasovs, 2 spsk sennep, lidt citronsaft.

Kyllingebryst dampes og kombineres med stuvede grøntsager. Du kan dampe grøntsagerne, mens du koger kyllingebrysterne. Således vil aromaen af kylling gøre grøntsagerne mere interessante i smagen.

Anbefalede: