Disse Typer Yoghurt Er Ikke Godt For Dit Helbred

Indholdsfortegnelse:

Video: Disse Typer Yoghurt Er Ikke Godt For Dit Helbred

Video: Disse Typer Yoghurt Er Ikke Godt For Dit Helbred
Video: Det er strengt forbudt at gå barfodet i huset 2024, September
Disse Typer Yoghurt Er Ikke Godt For Dit Helbred
Disse Typer Yoghurt Er Ikke Godt For Dit Helbred
Anonim

Yoghurten betragtes som en af de sundeste fødevarer. Der er dog en art, der burde at undgå for enhver prisfor i stedet for fordele kan du komme i en masse problemer.

Det handler om yoghurt tilsat sukker. Disse produkter falder mere i kategorien junkfoodend at spise sundt.

Derfor altid læse yoghurtmærkernenår du køber det. På denne måde ved du, hvad du lægger på bordet, og du sparer dig selv hovedpine i fremtiden.

Tilsyneladende kan yoghurter se ens ud, men etiketten på hver fortæller en anden historie.

1. Yoghurt tilsat sukker

Du har helt sikkert set frugtmælk i butikkerne og har nået ud til dem med tanken om, at når de først er frugtmælk, er der ikke noget galt. Men ofte frugtmælk de har intet at gøre med mælk eller frugt. I de fleste tilfælde tilføjes kunstige sødestoffer, der skader dit helbred mere, end de hjælper det.

Mest yoghurt med smag indeholder tilsatte sødestoffer. Hvis du læser etiketterne mere omhyggeligt, vil du se, at sukker (sødestof) er den anden ingrediens efter mælk.

Så undgå dem

Det er bedst at købe en god yoghurt, og du tilføjer frugt, endda honning, i stedet for at give dine penge til kemisk forarbejdede produkter og konserveringsmidler.

2. Skummet yoghurt

Skummet yoghurt
Skummet yoghurt

En anden slags yoghurt, som du bør undgå, er affedtet. De fjerner fedt helt eller delvist, hvilket resulterer i, at mange af de nyttige vitaminer, som mælk leverer til kroppen, tages væk. Vi taler mest om A-vitamin, som er ekstremt vigtigt for kroppen.

Skummetmælk bruges mest af folk, der ønsker at tabe sig. Men en række undersøgelser har vist, at yoghurt med lavt kalorieindhold ikke nødvendigvis involverer færre kalorier. Derudover er skummetmælk ofte fyldt med kemikalier i stedet for vitaminer, mineraler og endda fedt.

Og for at opsummere: I sig selv er yoghurt meget nyttig for kroppen, indeholder mange mineraler og vitaminer, der har en gavnlig effekt på vores helbred.

Alt andet end et naturprodukt kan gøre dig mere skade end gavn. Kunstige sødestoffer eller kunstig affedtning fører kun til, at du tager flere stabilisatorer, emulgatorer og hvad ikke, i stedet for de nyttige fedtstoffer fra yoghurt.

Anbefalede: