Lækre Kager Med Bær

Indholdsfortegnelse:

Video: Lækre Kager Med Bær

Video: Lækre Kager Med Bær
Video: Pavlova med frugt og bær 2024, September
Lækre Kager Med Bær
Lækre Kager Med Bær
Anonim

Udover at være meget sød og velsmagende er bær ekstremt nyttige - de er rige på vitaminer, fibre osv. Vi tilbyder dig tre opskrifter på bærkager.

Kage med bær og appelsinskal

Nødvendige produkter: 160 g smør, 1 æg, 180 g sukker, 100 g yoghurt, 200 g mel, bagepulver, appelsin, 250 g bær

Fremstillingsmetode: Pisk ægget og tilsæt ca. 100 g sukker og yoghurt til det. Bland godt og tilsæt smør. Begynd gradvist at hælde det mel, du har blandet med bagepulveret.

Til sidst rives skræl af en halv appelsin og hældes i kageblandingen. Hæld den i en præ-smurt gryde, tilsæt derefter bærene på toppen og drys resten af sukkeret over. Bages i en forvarmet moderat ovn.

Vores næste forslag er til bagværk med bærsom bliver meget saftige og velsmagende. For at gøre dem skal du slå et helt æg med 3 æggeblommer - slå dem og tilsæt 50 g sukker, juice og revet appelsinskal.

Pisk de tre æggehvider med 50 g sukker, indtil der opnås hård sne. Bland æggehviderne og æggeblommer og bland forsigtigt. Til dem tilsættes 100 g mel med 1 tsk. bagepulver.

Pasticki
Pasticki

Omrør og hæld blandingen i en smurt gryde og bages, indtil den er færdig. I en separat skål anbringes ca. 100 g bær og 500 g yoghurt.

Mos frugten med en gaffel og bland med mælken, tilsæt 30 g sukker. Tilsæt gelatine (ca. 1 spsk) til denne blanding, som du tidligere har opløst i vand for at svulme op. Spred sumpen med denne blanding og lad den stå i køleskabet for at hærde pænt. Skær derefter i bagværk og server.

Biscuitkage med blåbær

Nødvendige produkter: 350 g kiks, 1 pakke. smør, 200 ml frisk mælk, 150 ml flydende fløde, 200 g chokolade, 150 g tyk blåbærsyltetøj

Fremstillingsmetode: Bryt først kiksene i små stykker og hæld varm mælk over dem. Smelt chokoladen i et vandbad i en passende skål, tilsæt smørret til den. Når de smelter, skal du begynde at tilføje dem til den flydende creme, du har brug for for at varme op.

Rør cremen ind for at udjævne den, og hæld derefter de knækkede og mælkefyldte kiks. Tilsæt blåbær til blandingen, og bland derefter godt. Hæld i en kageform og afkøles for at sætte i et par timer.

Hvis du ønsker det, kan du lave en chokoladeglasur på kiksekagen - smelt i et vandbad fra den samme chokolade, som du har lagt i kagen. Tilsæt en pakke smør til den. Til sidst hældes kagen over.

Anbefalede: