Hvordan Man Laver Pasta I Ovnen - En Guide Til Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Pasta I Ovnen - En Guide Til Begyndere
Hvordan Man Laver Pasta I Ovnen - En Guide Til Begyndere
Anonim

Pasta - en yndlingsret for unge og gamle, som er til morgenmad, middag og dessert. De kan kombineres med forskellige typer saucer, spises kogte med sukker og ost, kombineret med hytteost, kylling, grøntsager, fisk og skaldyr. De kan også tilsættes til retter og supper. Generelt er pasta et produkt, der passer til næsten alt.

Ifølge nogle pasta i ovnen er en dessert, andre betragter dem som morgenmad, og stadig andre foretrækker at spise middag med dem.

Mange mennesker elsker Bagt makaroni, men tør ikke forberede dem, da det virker ret tidskrævende. Og opskriften er så let, og pastaen tilberedt på den opnås altid.

Du har kun brug for et par produkter, og du skal være opmærksom på den type pasta, du vil bruge til at tilberede din dessert.

Du skal vide, at der er mange typer pasta, og for at få din pasta i ovnen skal du bruge fusilli, farfalini eller skum.

Farverig pasta er også velegnet, hvilket glæder øjet og vil låse ethvert barns appetit op.

For dem der ikke har gjort det hidtil, tilbyder vi denne opskrift, som kan gøre deres første Bagt makaroni.

sød pasta i ovnen
sød pasta i ovnen

Foto: Stoyanka Rusenova

De krævede produkter er:

Pasta - 500 g

Æg - 5 stk.

Frisk mælk - 800 ml

Ost - 200 g

Sukker - 300 g

Vanille - 2 stk.

Smør - 50 g

Pastaen koges i henhold til instruktionerne på pakken. Det er en god ide at tage dem op af vandet umiddelbart efter den angivne tilberedningstid, så de ikke koger (de vil stadig blive kogt igen).

Pisk æggene sammen med mælken og vaniljen. Kogt pasta blandes med sukker og revet ost, mens den stadig er varm, og bland godt. Hæld ægblandingen og rør igen for at blande alle produkterne.

Olien fordeles ovenpå. Anbring gryden i en forvarmet 180 graders ovn og bag pastaen i ca. 30-40 minutter. Efter fjernelse fra ovnen kan du drysse pastaen med pulveriseret sukker.

Anbefalede: