Lad Os Lave Sød Pasta

Video: Lad Os Lave Sød Pasta

Video: Lad Os Lave Sød Pasta
Video: МОЯ ПРИЕМНАЯ семья ИГРА В КАЛЬМАРА! Сотрудники ИГРЫ В КАЛЬМАРЫ СТАЛИ РОДИТЕЛЯМИ! В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, September
Lad Os Lave Sød Pasta
Lad Os Lave Sød Pasta
Anonim

Ideen om at lave en dessert af sødet pasta kom til amerikanerne for årtier siden. En af de ældste opskrifter anbefaler, at man tilbereder pasta i frisk mælk for at suge ind i pastaen. Før madlavning kan du stege dem let, mens de stadig er tørre, så de bliver sprødere på overfladen af desserten.

Kog en liter mælk i en lille gryde, tilsæt 120 gram pasta og kog i 6 minutter under konstant omrøring. Derefter afkøles til en temperatur lidt over stuetemperatur.

I en separat skål piskes 3 æg, en halv kop sukker og piskes til glat. Den færdige blanding tilsættes til mælken med pastaen, omrør, tilsæt 1 tsk revet citronskal, 1 vanilje og om ønsket en halv kop rosiner.

Rør igen og hæld i en smurt gryde. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 40 minutter.

Den færdige dessert afkøles, skæres i stykker og serveres, garneres med flødeskum og frugt.

Pasta
Pasta

Pasta dessert tilberedes også med cottage cheese. Du har brug for 250 gram pasta, 500 gram hytteost, 3 æg, 200 gram creme fraiche, en halv kop rosiner, en halv kop sukker, 1 vanilje.

Pisk æggene sammen med sukkeret, tilsæt fløde, hytteost og vanilje og pisk, indtil de er glatte. Tilsæt rosinerne og hæld alt i en høj rund gryde smurt med olie.

Bages i 45 minutter i en forvarmet 180 graders ovn, indtil den er gyldenbrun på toppen. Serveres varm eller kold.

Hvis du ikke kan lide rosiner, kan du slet ikke lægge dem eller få en mere interessant og usædvanlig smag til at erstatte dem med små stykker chokolade.

Før du serverer den søde pasta, kan du drysse dem med pulveriseret sukker eller revet mælkechokolade.

Anbefalede: