Lav Din Frokost På Bon Jovis Restaurant

Video: Lav Din Frokost På Bon Jovis Restaurant

Video: Lav Din Frokost På Bon Jovis Restaurant
Video: Джон Бон Джови он такой один Доброе утро Фрагмент выпуска от 15 03 2019 2024, September
Lav Din Frokost På Bon Jovis Restaurant
Lav Din Frokost På Bon Jovis Restaurant
Anonim

Mange verdensstjerner er involveret i velgørenhed. Mens nogle skaber fundamenter, fungerer andre. Bon Jovis restaurant har den mest interessante praksis.

Rockgiganten John Bon Jovi har besluttet at vise empati for de fattige på en lidt mere usædvanlig måde. På hans restaurant i New Jersey er maden på menuen uvurderlig. Alle kan betale for dem så meget som de har. Og hvis der ikke er noget, kan han tjene sin frokost.

Under Bon Jovis regler betaler alle så meget, som de finder passende, og så mange penge, som de har. Hvis han ikke har en øre i lommen, er han stadig velkommen. Efter frokost bliver han bare nødt til at lave det - vaske et par retter i køkkenet eller servere til andre kunder. Dette giver selv de fattigste fuldstændig fri adgang til sunde måltider hver dag.

Navnet på musikerens restaurant er Soul Kitchen eller Kitchen for the Soul. Det ligger i byen Red Bank og blev grundlagt i 2011. Sangeren og hans kone Dorothy brugte $ 250.000 på at skabe det.

Som forældre til fire børn er de overbevist om, at de holder sig væk fra skadelig mad og stræber efter, at deres menu altid er sund mad tilberedt efter alle reglerne for madlavning.

Rocksangeren selv arbejder ofte i sin restaurant. Der er hilsenskilte overalt i restauranten, som f.eks. Alle er velkomne ved vores bord, Venskab er vores daglige specialitet, munter virksomhed vækker appetitten og andre.

Anbefalede: