Et Nyt ølkrus Er Et Hit På Dette års Oktoberfest

Video: Et Nyt ølkrus Er Et Hit På Dette års Oktoberfest

Video: Et Nyt ølkrus Er Et Hit På Dette års Oktoberfest
Video: Minecraft Live 2021 2024, September
Et Nyt ølkrus Er Et Hit På Dette års Oktoberfest
Et Nyt ølkrus Er Et Hit På Dette års Oktoberfest
Anonim

Et nyt ølkrus præsenteres i år på den årlige Oktoberfest, der finder sted i Tyskland fra 20. september til 5. oktober.

I Tyskland forbereder de sig på den traditionelle ølfest året rundt, og det nye krus bliver dette års sensation. I år afholdes en af de mest populære festivaler i verden fra 20. september til 5. oktober i nærheden af München.

Oktoberfests historie går tilbage til 12. oktober 1810, da kronprins Ludwig fejrede sit ægteskab med prinsesse Theresa von Sachsen-Hildburghausen.

Alle indbyggerne i München blev inviteret til brylluppet, og festen blev afholdt på en græsplæne foran byens porte, som senere blev opkaldt efter prinsessen.

Ni år senere blev fejringen gentaget, og byboerne besluttede at gøre det til en tradition ved at afholde en festival hvert år.

I begyndelsen af Theresa-engen blev der ikke tilbudt øl, men lidt efter lidt blev salget af alkohol og mad en del af festivalen. De første ølhaller dukkede op i slutningen af det 19. århundrede.

Øl
Øl

I 1880 blev festivalen tændt for første gang med elektricitet, og i 1892 dukkede det første glasølekrus op. Siden da er øl i en liters krus traditionelt solgt på Oktoberfest.

Deltagelse i den traditionelle tyske ølfestival overstiger 6 millioner mennesker, ifølge statistikker fra de seneste år.

Især til Oktoberfest producerer bryggerier i München øl kaldet Wiesn Märzen, som har et højere alkoholindhold.

Ud over liter øl inkluderer festivalen også forskellige underholdninger såsom rutsjebaner, pariserhjul, karruseller og mere.

Millioner af liter øl drikkes hvert år på Oktoberfest. I år er kun 6 bryggerier i München blevet udvalgt til at tilbyde den mousserende væske til besøgende.

Ølen sælges i 14 telte, hver med sin egen atmosfære og historie.

Festivalens gæster vil blive fristet af forskellige madvarer som ristet kylling, pølser, svinekød, ristet svinekød, surkål og dumplings - brød og kartofler.

Anbefalede: